2777
2789
عنوان

خرید جهاز

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 88 پست

برند «ناسا الکتریک» یک برند ایرانی است که در بازار لوازم خانگی ایران فعالیت میکند. [1†L6-L7]

🏭 کشور سازنده

بر اساس مشخصات محصولات مختلف این برند در وبسایت رسمی، کشور سازنده ایران ذکر شده است. البته در برخی سایتهای فروش، این برند به عنوان یک برند آلمانی معرفی شده که محصولاتش در چین تولید میشوند. بنابراین، اطلاعات متناقضی در این زمینه وجود دارد.

⭐ کیفیت ساخت

کیفیت محصولات این برند در منابع مختلف به صورت «کیفیت ساخت بالا» و استفاده از «متریال مرغوب» توصیف شده است. برخی بررسیها نیز به دوام و طراحی مدرن محصولات اشاره کردهاند. با این حال، برخی نظرات کاربران به مشکلاتی مانند ناقص بودن محتویات جعبه یا زدگی و خوردگی در دستگاه اشاره داشتهاند.

🛡️ ضمانت و خدمات پس از فروش

طبق اطلاعات وبسایت رسمی، محصولات ناسا الکتریک دارای ۲ سال گارانتی هستند. همچنین این برند تضمین تأمین قطعات اصلی را ارائه میدهد و دارای بیش از ۲۰۰ نمایندگی فعال در سراسر کشور برای خدمات تعمیر رایگان است.

بر اساس اطلاعات موجود، «ناسا الکتریک» یک برند ایرانی است و برای جهیزیه میتواند یک گزینه اقتصادی و مقرونبهصرفه باشد، اما در مورد کیفیت آن باید انتظارات واقعبینانهای داشت.

✅ نقاط قوت (چرا میتواند انتخاب شود؟)

· قیمت رقابتی: یکی از دلایل اصلی محبوبیت آن، قیمت مناسب در مقایسه با برندهای مشابه است.
· تنوع محصولات: سبد محصولات گستردهای (بیش از ۲۵۰ محصول) از چایساز و جاروبرقی تا پنکه و غذاساز دارد که برای یکجا خرید جهیزیه راحت است.
· گارانتی و خدمات پس از فروش: معمولاً ۱۸ تا ۲۴ ماه گارانتی و ۵ سال خدمات پس از فروش ارائه میدهد که برای اطمینان خاطر اولیه خوب است.

⚠️ نقاط ضعف و ریسکها

· کیفیت ساخت متغیر: نظرات در این مورد بسیار متفاوت است. برخی آن را «با کیفیت و بادوام» میدانند، اما گزارشهایی از ناقص بودن محتویات جعبه و زدگی و خوردگی در دستگاههای نو وجود دارد.
· مشکل هویت برند: برخی فروشندگان آن را «آلمانی» معرفی میکنند که با اطلاعات رسمی (ساخت ایران) در تناقض است. این ابهام میتواند نشانهای از بازاریابی غیرشفاف باشد.

💎 جمعبندی و پیشنهاد

«ناسا الکتریک» برای کسی که به دنبال پر کردن جهیزیه با حداقل هزینه است، گزینهای منطقی به نظر میرسد. اما اگر کیفیت و دوام درازمدت برایتان اولویت اصلی است، بهتر است در خرید اقلام حساس (مثل جاروبرقی یا چایساز پرمصرف) احتیاط کنید و یا مدلهای خاص را با دقت بیشتری بررسی کنید.

آیا محصول خاصی مد نظرتان است تا بتوانم دقیقتر راهنماییتان کنم؟

جواب هوش مصنوعی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا نشنیدم اسمشو بنظر من وسایلتو کم بردار ولی جنس خوب

چیزی آنچنانی هم نخریدم هنوز

چرخ گوشت و قهوه ساز و ماشین ظرفشویی و اینا که اصلا خط زدم گفتم واجب نیستن

ببین من چرخ گوشت دارم ولی سالی یه بار دو سالی یه بار استفاده میکنم

به نظرم ضروری نیست میتونی نخری یا اول چیزهای واجب تر بخری

پلوپز برقی و اینا که من دارم ولی تو این ۵ سال یه بارم استفاده نکردم

سوفله خوری هم تا حالا به بار استفاده نکردم

چیزهای اینجوری رو حذف کن از لیستت

خودتون چیزی ازش داشتید؟ممنونم از لطفتون🩷🤩

نه گلم اما الان بازار پر از اسمهای جورواجور شده

خیلی انتخاب سخت شده

برای انتخاب وسایل برقی از هوش مصنوعی مشورت بگیر

البته من 18 سال قبل ازدواج کردم مثلا جارو برقی هیتاچی ژاپنی داشتم اما بعد از دوسال مکشش افت کرد الان 15 ساله تیوای ایرانی دارم آخ نگفته درجه یکه

قالی ها را بلند میکنه و بسیار تمیز جارو میکنه

یا پنکه و آبمیوه گیری سانی عالی دراومدن

همزن مارک متفرقه ساینا بود اونم عالی دراومد

کلا لوازم برقی شانسیه

ولی آب مرکبات گیریم مولینکس بود و الان سری دستگاه باید تعمیر بشه و هیج جا گیر نمیاد

ببین من چرخ گوشت دارم ولی سالی یه بار دو سالی یه بار استفاده میکنم به نظرم ضروری نیست میتونی نخری یا ...

آره خیلی چیزا رو حذف کردم

میگم ماشین ظرفشویی و همین چرخ گوشت و قهوه ساز و اینارو گفتم نه

پلوپز هم از قبل پارس خزر گذاشته بود کنار

دیگه باید دست به عصا رفت تو این شرایط

آره خب ولی ایرانی چیا خوبه؟

من اسنوا رو راضیم خدایی

یخچال لباسشویی گاز تلویزیون همه رو اسنوا گرفتم مشکلی نداشتم تا حالا

فقط پارسال تلویزیونی روشن نمیشد تعمیر کار بیرون پرسیدم گفتن ۴ تومان هزینه اش میشه ولی اسنوا خودشون اومدن بردن و درست کردن آوردنن فقط دستمزد گرفت ۶۰۰ تومان

آره خیلی چیزا رو حذف کردممیگم ماشین ظرفشویی و همین چرخ گوشت و قهوه ساز و اینارو گفتم نه پلوپز هم از ...

الان حذف کن بعداً اگه دیدی شرایطش پیش اومد و تونستی هر کدوم رو دان خواست بخر بزار کنار وسایلت

نه گلم اما الان بازار پر از اسمهای جورواجور شده خیلی انتخاب سخت شده برای انتخاب وسایل برقی از هوش مص ...

آره خیلی تنوع زیادههههه

همزن کاسه دار بوده یا دستی؟