2777
2789
عنوان

خرید جهاز

| مشاهده متن کامل بحث + 956 بازدید | 101 پست
من اسنوا رو راضیم خدایی یخچال لباسشویی گاز تلویزیون همه رو اسنوا گرفتم مشکلی نداشتم تا حالا فقط پارس ...

چقد خوب

بزرگ هارو اسنوا میگیرم انشالله

لباسشویی پاکشوما هم راضی بودن حالا نمیدونم

ولی این ریز ریزه هارو خیلی گرون درمیومد بعد به قول شما هر کدوم یه چیزیش خوبه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان حذف کن بعداً اگه دیدی شرایطش پیش اومد و تونستی هر کدوم رو دان خواست بخر بزار کنار وسایلت

آره انشالله

خودمم برم طرح اگه خدا بخواد یه گوشه کارو بگیرمم🥲

بابام گناه داره واقعا

عزیزم من سالها پیش لوازم برقی بکو کرفتم کمتر کسی اسمش را شنیده بود و همه دنبال سامسونگ و ال جی بودند ...

بکو من زیاد شنیدم

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!••••• کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره🤍

آره خب ولی ایرانی چیا خوبه؟

ببین چرخ گوشت پارس خزر مدل بوفالو خیلی خوبه

آبمیوه گیری بجاش عصاره گیر اومده من دو ساله یه گاسونیک مدل لمسی خریدم خداییش عالیه

پنکه عرشیا بهترین پنکه ایرانیه

پارس خزر هم پلو پز خوبی داره

آجی حتما مطمئن شو وسایل برقی سیم پیچی مسی باشه آلمینیومی نباشه

چقد خوب بزرگ هارو اسنوا میگیرم انشاللهلباسشویی پاکشوما هم راضی بودن حالا نمیدونم ولی این ریز ریزه ها ...

آره الان غذاساز من از فیلیپس راضیم اگه بتونی چون خرداد قیمت کردم ۶۰ تومان بود

ببین پاکشوما و دوو همه یکی هستن ولی اسنوا خدمات پس از فروشش خیلی خوبه

من اون سال ظرفشویی نخریدم رو جهازم دو هفته پیش خریدیم طرف از اسنوا اومد نصب کنه لباسشویی مو تمیز کرد بودم من گفتم پتو میاندازم توش گفت بنداز اینا موتورشون ۱۰ سال گارانتی داره بنداز استفاده کن اگه زمانی به مشکل مورد از برگه گارانتیش عکس بگیر و مشکلی که داره میان با هزینه خودشون درست میکنن

ببین چرخ گوشت پارس خزر مدل بوفالو خیلی خوبه آبمیوه گیری بجاش عصاره گیر اومده من دو ساله یه گاسونیک ...

پلوپز از قبل پارس خزر دارم بقیه هم میبینم چجوریه

مرسیی خیلی لطف کردیییی 😍😍😍

حتما پیگیری میکنم ببینم چیه جنس سیمش

فقط بگم برای فرعی هات از ترب هم یه سرچی بکن من یه جنسی که مثلا تو دیجی هم تخفیف خورده بود شده ۱۱ را ازترب خریدم ۶ گاهی بعضی سایت ها تخفیف خوب میذارن ترب معرفیشون میکنه من که راضی بودم از خریدم

فقط بگم برای فرعی هات از ترب هم یه سرچی بکن من یه جنسی که مثلا تو دیجی هم تخفیف خورده بود شده ۱۱ را ...

همون دیگه تو ترب میزنم پایین تر میشه حرص میخورم

حس میکنم سرمون کلاه میذاره

اما خب ازون ور میگم داریم قسطی میدیم بالاخره باید یه چیزی به خودش هم برسه دیگه