بابا همین استرس ادمو داغون میکنه سیستم ایمنی بدن رو ضعیف میکنه.خود بیماری انچنان خطری نداره..اینا کل ...
اره استرس که مهمه .
اما موندم اونهمخ دکتر و پرستار چرا فوت شدن ؟
یا اونهمه ادم عادی که میگفتن کرونا نیست و سرماخوردگیه ؟ و عین خیالشون نبود چرا فوت شدن ؟
حلالم کنید .دعا کنید هر حقی به گردنمه از هرکسی و هر چیزی مرا حلال کنن. من از همه و همه حلالیت میخواهم دعا کنید در حق هر کسی بدی کردم ظلمی کردم ناحقی کردم مراحلال کنن . هر جا رفتید زیارتگاه حرم و.... دعام کنید . اسمم سمیرا است. برام حلالیت بطلبید از همه . از کسانی که حق بر گردن من دارن و بهشون ظلم کردم .
من و خانوادم دلتا کرونا گرفتیم .واقعا سخت بود اما تو خونه درمان کردیم ..آب میوه طبیعی خیلی خوردیم مخصوصا اب هویج و سیب رو مادرم درمیورد.یکی ام بوخور اب و گلاب خییلی خوبه صد درصد درمان میکنه
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
خب بخاطر کمتریل هست . تو خونه موندن قواعد داره نمیشه ک از هوا شفا بگیره . هزاران نفر تو ...
الانم که یه عده می مونن خونه تا بهتر شن . بدتر میشه حالشون.
حلالم کنید .دعا کنید هر حقی به گردنمه از هرکسی و هر چیزی مرا حلال کنن. من از همه و همه حلالیت میخواهم دعا کنید در حق هر کسی بدی کردم ظلمی کردم ناحقی کردم مراحلال کنن . هر جا رفتید زیارتگاه حرم و.... دعام کنید . اسمم سمیرا است. برام حلالیت بطلبید از همه . از کسانی که حق بر گردن من دارن و بهشون ظلم کردم .
اخه خیلیا به ماسک هم معتقد نیستن و میگن ماسکاتونو دربیارید :( در حالی که کرونا گرفته بودن قبلا
حب گفتم ک خونه موندن ک شفا دهنده نیست باید پروتکل درمانی درستشون انجام بدن . یکیش آیورمکتین یکی ویتا ...
اره اینا هم هست .
ماسک چی ؟
میگفتن ماسک نزنید :( اخه مگه میشه پیش چند تا کرونایی شدید بری ماسک نزنی ؟