2789
پسر عمه مامان ۳روز ب عروسیش بی هیچ سابقه بیماری صبح ازمایشش مثبت شد و روز عروسیش سومش ام بود😭😭😭😭 ...

وواااای 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا حمله میکنی؟؟ رفت بیمارستان؟؟

نمیرفت میگفت خونه بهتر میشم . اما شدیدتر شد برش داشتن بیمارستان و فوت شد .

مادر همسایمون نرفت بیمارستان گفت در بیمارستان ادمارو میکشن . اونم تو خونه فوت شد .

کروناس شوخی نیست .

عروس هم بود تو خونه موند گفتن سرماخوردگیه هیچیش نیست اونم فوت شد ‌ 

همه کرونا بودن سالم بودن

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بابا همین استرس ادمو داغون میکنه سیستم ایمنی بدن رو ضعیف میکنه.خود بیماری انچنان خطری نداره..اینا کلا دروغ رسانه هاس میخوان به مردم استرس بدن ‌..وقتی استرس میگیری کورتیزول ترشح میشه بدن ضعیف میشه در برابر بیماری.اگر یادتون باشه اوایل کرونا هزار تا فیلم امد که هر کی کرونا میگرفت سریع در چند دقیقه میمرد و هزارتا فیلم درامد که مردم تو خیابون مبوفتادن..اینا همش دروغه

نمیرفت میگفت خونه بهتر میشم . اما شدیدتر شد برش داشتن بیمارستان و فوت شد . مادر همسایمون نرفت بیمار ...

ااره ننه بزرگ۸۰ساله منم همش میگفت برم من میکشن اعضای بدنم در میارن اونقدر نرفت تا شد ۹۰درصد ریه اش و فوت کرد☹️☹️☹️

اینهمه دکتر و پرستار فوت شدن . 

یعنی بی خود و بی جهت ؟‌

خیلیاشون بیماری زمینه ای نداشتن .‌

نمیرفت میگفت خونه بهتر میشم . اما شدیدتر شد برش داشتن بیمارستان و فوت شد . مادر همسایمون نرفت بیمار ...

مامان من حالش انقدر بد بود نمیتونست یه لقمه غدا بخوره خواهر برادرام نمیزاشتن بره بیمارستان من به زورو دعوا تو غربت انقدر زنگ زدم بستریش کردن از شب اول حالش خوب و خوبتر شد میگفت پرستارا عین پروانه دورم میگشتن خدا خیرشون بده 

بعصی واقا نمیگیرن خواهر من دو بار گرفت شوهرش و دخترش هر بار تستشون منفی شد 

من خودم ۴ ۵ ماه یبار میرم بیرون ۲بار گرفتم 

بار اول ۵بار ازمایش دادم و منفی بود ولی سیتی مثبت بود

اصلا ب ازمایش اعتباری نیست

خب بخاطر کمتریل هست . تو خونه موندن قواعد داره نمیشه ک از هوا شفا بگیره . 

هزاران نفر تو بیمارستان با پلی فارماسی و اتانازی و نتیلاتور مردن