2789
خب شما که خارج از گاردی و محققی توضیح بده بذار ماهم اگاه شیم !

کتاب فریب قرن  

واکسن قاتل خاموش 

از اینا شروع کن 

اما باز ادامه بده تحقیقاتتو 

چیزی ک خودت پیدا کنی خیلی خیلی ارزشمندتر از جیزی ک من بهت بگم یا رسانه یا دکترا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره اینا هم هست . ماسک چی ؟  میگفتن ماسک نزنید :(   اخه مگه میشه پیش چند تا کرونایی شدید ...

ببین گلم من خودم پژوهشگر حوزه سلامت م .

ماسک نزدم 

پروتکل درمانی کرونا مثل آنفولانزا صدسال پیش ک اونم عین کرونا بود جریانش اکسیژن و نور مستقیم آفتاب مهمترین عوامل پیشگیری

ماسک بازدم رو به ریه برمیگردونه دی اکسید  کربن  یه سم ک برمیگرده به ریه و اون رو اسیدی میکنه  آنقدر مضر ک پیامبر گفتن غذات رو فوت نکن . و هوای داخل ماسک مرطوب میشه و تو هوای مرطوب و تاریک باکتری و قارچ هم رشد میکنن و اونو نفس میکشی 

و باعث ایجاد عفونت باکتریای ریه میشه . 

و ریه رو سفید میکنه 

و مهمتر درین عامل هم  تررررس . ترسیدن مداوم باعث افزایش کورتیزول میشه ک سرکوبگر سیستم ایمنی هست برا همین میگن ترس برادر  مرگ 

کورتیزول خیلی بدنو ضعیف میکنه در نتیجه با ی سرماخوردگی آدم بشدت میفته. 

راه نجات از این برهه فقط اطلاعاته 

ببین گلم من خودم پژوهشگر حوزه سلامت م . ماسک نزدم  پروتکل درمانی کرونا مثل آنفولانزا صد ...

اره .‌تازه کرونا اومده بود من یه جا خوندم یا شنیدم . یه نفر اینو فرستاده ازمایش فهمیده آنفولانزای شدیده . ولی اسمشو گذاشتن کرونا . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

اره .‌تازه کرونا اومده بود من یه جا خوندم یا شنیدم . یه نفر اینو فرستاده ازمایش فهمیده آنفولانزای شد ...

افرین . خودت با عقل اوست ب نتیجه می‌رسی . الان سالی پنجاااه هزار نفر با آنفولانزا تو ایران میمردن چی شد ویردسش؟؟با آلودگی هوای تهران خوزستان همینطور . ما ک تهرانی هر سال هی میگفتن وای آلوده بیرون نیاین پاییز دق میگردیم تو خونه الان خزری نیست همه رو بنام کرونا زدن . امارسازی میکنن‌ . برای هر کشته از سازمان بهداشت جهانی دیه میگیرن ‌ . 

الان دوساله اصلن  آلودگی هوا و نمیگن 

ولی بشددددت آلوده تر کردن هوا  رو 

جون خودتونو دست این مافیاهای دارو ندین دکترا ی قانون دارن بنام اتانازی یعنی کشتن بیمار بخاطر ترحم . همچنین کسایی رو بت نکنین . خودت در مورد مسائل تحقیق کن . کل دنیا بیدارشدن ایران هنوز خوابن

افرین . خودت با عقل اوست ب نتیجه می‌رسی . الان سالی پنجاااه هزار نفر با آنفولانزا تو ایران میمردن چی ...

من فقط یک سال قبل کرونا . شنیدم چندین نفر بر اثر انفولانزا فوت شدن .‌اونم خیلییی زیاد بود تعداد . منی که اصلا برام مهم نبود خیلی جا خوردم . یعنی چی که  چنرین هزار نفر از انفولانزا فوت شدن ؟؟؟  میگم آ . یک سال قبل کرونا بود . هیچ کس اسم کرونا رو نه شنیده بود نه دیده بود . حتی خودم 

سال بعدش گفتن ویروس جدید اومده به اسم کرونا مردم می میرن و...

هیچکس حرف منو باور نمیکنه . میگن توهم زدی اون انفولانزا بود .این کروناس :( 

خودمم شدیدا رعایت میکنم آ ‌.دو دز واکسن هم زدم 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

افرین . خودت با عقل اوست ب نتیجه می‌رسی . الان سالی پنجاااه هزار نفر با آنفولانزا تو ایران میمردن چی ...

هنوز همون سال قبل کرونا که گفتم هزاران نفر بر اثر انفولانزا مردن البته میشنیدم آ . ندیدم خودم .

ترسیدم رفتم امپول انفولانزا خریدم زدم :(  منی که از امپول شدیدا میترسیدم :(    کلی امپول انفولازا وجود داشت در داروخانه ها .‌

سال بعد که کرونا اومد رفتم دوباره بخرم و  بزنم گفتن نیست :(

هیچ داروخانه ای نداشت .‌

حالا هی من بگم به همه . اما هیچ کس باور نمیکنه .

چون من یه زن خانه دار بیکار الافم :(  کی میاد حرف منو حساب کنه ؟