2777
2789
خب شما که خارج از گاردی و محققی توضیح بده بذار ماهم اگاه شیم !

کتاب فریب قرن  

واکسن قاتل خاموش 

از اینا شروع کن 

اما باز ادامه بده تحقیقاتتو 

چیزی ک خودت پیدا کنی خیلی خیلی ارزشمندتر از جیزی ک من بهت بگم یا رسانه یا دکترا

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اره اینا هم هست . ماسک چی ؟  میگفتن ماسک نزنید :(   اخه مگه میشه پیش چند تا کرونایی شدید ...

ببین گلم من خودم پژوهشگر حوزه سلامت م .

ماسک نزدم 

پروتکل درمانی کرونا مثل آنفولانزا صدسال پیش ک اونم عین کرونا بود جریانش اکسیژن و نور مستقیم آفتاب مهمترین عوامل پیشگیری

ماسک بازدم رو به ریه برمیگردونه دی اکسید  کربن  یه سم ک برمیگرده به ریه و اون رو اسیدی میکنه  آنقدر مضر ک پیامبر گفتن غذات رو فوت نکن . و هوای داخل ماسک مرطوب میشه و تو هوای مرطوب و تاریک باکتری و قارچ هم رشد میکنن و اونو نفس میکشی 

و باعث ایجاد عفونت باکتریای ریه میشه . 

و ریه رو سفید میکنه 

و مهمتر درین عامل هم  تررررس . ترسیدن مداوم باعث افزایش کورتیزول میشه ک سرکوبگر سیستم ایمنی هست برا همین میگن ترس برادر  مرگ 

کورتیزول خیلی بدنو ضعیف میکنه در نتیجه با ی سرماخوردگی آدم بشدت میفته. 

راه نجات از این برهه فقط اطلاعاته 

ببین گلم من خودم پژوهشگر حوزه سلامت م . ماسک نزدم  پروتکل درمانی کرونا مثل آنفولانزا صد ...

اره .‌تازه کرونا اومده بود من یه جا خوندم یا شنیدم . یه نفر اینو فرستاده ازمایش فهمیده آنفولانزای شدیده . ولی اسمشو گذاشتن کرونا . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

اره .‌تازه کرونا اومده بود من یه جا خوندم یا شنیدم . یه نفر اینو فرستاده ازمایش فهمیده آنفولانزای شد ...

افرین . خودت با عقل اوست ب نتیجه می‌رسی . الان سالی پنجاااه هزار نفر با آنفولانزا تو ایران میمردن چی شد ویردسش؟؟با آلودگی هوای تهران خوزستان همینطور . ما ک تهرانی هر سال هی میگفتن وای آلوده بیرون نیاین پاییز دق میگردیم تو خونه الان خزری نیست همه رو بنام کرونا زدن . امارسازی میکنن‌ . برای هر کشته از سازمان بهداشت جهانی دیه میگیرن ‌ . 

الان دوساله اصلن  آلودگی هوا و نمیگن 

ولی بشددددت آلوده تر کردن هوا  رو 

جون خودتونو دست این مافیاهای دارو ندین دکترا ی قانون دارن بنام اتانازی یعنی کشتن بیمار بخاطر ترحم . همچنین کسایی رو بت نکنین . خودت در مورد مسائل تحقیق کن . کل دنیا بیدارشدن ایران هنوز خوابن

افرین . خودت با عقل اوست ب نتیجه می‌رسی . الان سالی پنجاااه هزار نفر با آنفولانزا تو ایران میمردن چی ...

من فقط یک سال قبل کرونا . شنیدم چندین نفر بر اثر انفولانزا فوت شدن .‌اونم خیلییی زیاد بود تعداد . منی که اصلا برام مهم نبود خیلی جا خوردم . یعنی چی که  چنرین هزار نفر از انفولانزا فوت شدن ؟؟؟  میگم آ . یک سال قبل کرونا بود . هیچ کس اسم کرونا رو نه شنیده بود نه دیده بود . حتی خودم 

سال بعدش گفتن ویروس جدید اومده به اسم کرونا مردم می میرن و...

هیچکس حرف منو باور نمیکنه . میگن توهم زدی اون انفولانزا بود .این کروناس :( 

خودمم شدیدا رعایت میکنم آ ‌.دو دز واکسن هم زدم 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

افرین . خودت با عقل اوست ب نتیجه می‌رسی . الان سالی پنجاااه هزار نفر با آنفولانزا تو ایران میمردن چی ...

هنوز همون سال قبل کرونا که گفتم هزاران نفر بر اثر انفولانزا مردن البته میشنیدم آ . ندیدم خودم .

ترسیدم رفتم امپول انفولانزا خریدم زدم :(  منی که از امپول شدیدا میترسیدم :(    کلی امپول انفولازا وجود داشت در داروخانه ها .‌

سال بعد که کرونا اومد رفتم دوباره بخرم و  بزنم گفتن نیست :(

هیچ داروخانه ای نداشت .‌

حالا هی من بگم به همه . اما هیچ کس باور نمیکنه .

چون من یه زن خانه دار بیکار الافم :(  کی میاد حرف منو حساب کنه ؟