2777
2789
الهی بمیرم واست میفهممت خیلی سخته بنظرت من چیکار کنم از لحاظ روحی روانی کاملا بهم ریختم

مثل یه زخم عمیق که تا استخوان رفته چرکی شده باید خیلی مراقب خودت باشی یه ضربه خوردی و زمان میبره تا روحت درمان بشه شاید یه سال یا شاید چند سال بستگی یه خودت داره که چقدر به خودت کمک کنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثل یه زخم عمیق که تا استخوان رفته چرکی شده باید خیلی مراقب خودت باشی یه ضربه خوردی و زمان میبره تا ...

بآید چیکار کنم شوهرم که انگار نه انگار اتفاقی افتاده دوس دارم در موردش باهاش صحبت بهم بگه حتی شده به دروغ که دیگه انجامش نمی‌ده نمی‌دونم چطوری به خودم کمک کنم دختره فامیله ممکنه هر لحظه باهاش رو در رو بشیم و اون لحظه من چه خاکی بریزم تو سرم حالم خیلی بده از حالا جیگرم داره آتیش میگیره چون قبل عید ممکنه ببینمش هم شوهرم هم دختره میگفتن فقط یه شوخی بوده و قصدی نداشتن شوهرمم کل پیاما رو پاک کرده بود از ترس من من یه طور دیگه فهمیدم هنشونم دیدم کاش اون روز هیچوقت به گوشیش دست نمیزدم مدتی بود باهم خوب نبود رابطمون من خونه پدرم بودم چند وقت بعد دوماه که برگشتم این اتفاق افتاد

[QUOTE=224906497]فکر کردی برای من راحته... مثل مردن میمونه اما دیگه طاقت ندارم... بچه هم میخوام به خودش بدم ما تا وضعیتی که من دارم خیلی حاده کارد از استخون گذشته بند بند وجودم داغون شده شدم یه مرده ی متحرک که هر لحظه دارم یه چیزایی میبینمو زجر میکشم

ولی باز نمیتونم از بچه هام جداشم زندگی کنار این آدم سخت ترین کاره دنیاس برام ولی بازم نمیتونم از بچه هام دل بکنم کاش میتونستم با خودم ببرمشون اونوقت یه لحظه هم نمی موندم 

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔
بآید چیکار کنم شوهرم که انگار نه انگار اتفاقی افتاده دوس دارم در موردش باهاش صحبت بهم بگه حتی شده به ...

اول اینکه روحیتو نبازدوم اینکه درباره چی میخوای بدونی که بیشتر غمگین بشی آدم دلش میخواد همش درباره اون موضوع حرف بزنه واینکه چقدر آدمو ساده فرض کردن حرص میخوره به شوهرت بگو اگه یکبار دیگه ازت چیزی دیدم هم تو رو رسوا میکنم هم اونوو دیگه هیچ وقت نمیبخشمت

اول اینکه روحیتو نبازدوم اینکه درباره چی میخوای بدونی که بیشتر غمگین بشی آدم دلش میخواد همش درباره ا ...

میخام بهش بگم فقط بهت یه فرصت دادم بخاطر خدا اگه خاستی هرکاری بکنی قبلش منو‌طلاق بده آزاد میذارمت چون دیگه آرامش ندارم 

بنظرت خوبه امتحانش کنم چند بار به اسم اون دختره برم پی ویش ببینم چی میگه

میخام بهش بگم فقط بهت یه فرصت دادم بخاطر خدا اگه خاستی هرکاری بکنی قبلش منو‌طلاق بده آزاد میذارمت چو ...

نه باهاش حرف بزن بگو حواسم بهت هست فقط یه اشتباه دیگه ازت ببینم همه چی رو تموممیکنم قاتع باش محکم بگو بگو تو روح روان مو بهم ریختی من تحمل یه اتفاق دیگه رو ندارم

الهی بمیرم واست میفهممت خیلی سخته بنظرت من چیکار کنم از لحاظ روحی روانی کاملا بهم ریختم

خدانکنه عزیزم خدا شوهرمو بکشه که حتی به بچشم رحم نکرد دلم داره آتیش میگیره...به روی همسرت نیار قبحش بریزه بدتر می‌کنه

[QUOTE=224906497]فکر کردی برای من راحته... مثل مردن میمونه اما دیگه طاقت ندارم... بچه هم میخوام به خ ...

همین بچه ها بزرگ بشن میگن میخواستی نمونی عمرتو تباه نکن آدم یبار بدنیا میاد منم چند ساله بخاطر بچه موندم فایده ندارع دیگه

همین بچه ها بزرگ بشن میگن میخواستی نمونی عمرتو تباه نکن آدم یبار بدنیا میاد منم چند ساله بخاطر بچه م ...

یه کم که از آبو گل در بیان وابسته نباشن میرم💔دعا کنین برام

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔
نه باهاش حرف بزن بگو حواسم بهت هست فقط یه اشتباه دیگه ازت ببینم همه چی رو تموممیکنم قاتع باش محکم بگ ...

پس چرا میگن در موردش حرف بزنم پررو تر میشه خیلی حس حقارت بهم دس میده وقتی بخام اینارو بهش بگم ولی دوس دارم بگم قبلا بهش گفتم ازادت گذاشتم رفتنی همون بهتر که بره اینا رو بهش گفتم

خدانکنه عزیزم خدا شوهرمو بکشه که حتی به بچشم رحم نکرد دلم داره آتیش میگیره...به روی همسرت نیار قبحش ...

میگی چیکار کنم خودم حس میکنم بعد اون ماجرا و رسوایی و دعوا دیگه نمیکنه ولی آرامش ندارم چون بهش اعتماد ندارم آدم عادی نیست ذاتش کامل نیست