2777
2789
مردا مغرورن نمیگه غلط کردم بیخیالش شو بروی خودت نیار

نمیگه باور کن حتی یبار ابراز پشیمونی نکرد فقط میگفت منظوری نداشتم و من که نمیخاستم باهاش رابطه برقرار کنم کاش طرف غریبه بود بدبختی اینجاس فامیله یعنی تمام بدنم می‌لرزه وقتی فکر رو برو شدن باهاشو میکنم اگه شوهرم یه کلمه باهاش حرف بزنه من سکته میکنم بنظرت بهش بگم باهاش حرف نزنه می‌دونی حتی نمیخام اسمشو بیارم

چطوری خودتو آروم می‌کنی اگه چت میکرد می‌بخشید می‌دونی همش میترسم اگه دوباره با اون دختره روبرو بشیم ...

هیچوقت باور نکن ...اگر بچه داری تصمیم جدی بگیر یا حسابی بترسون یا هرچی داره به نامت بزن اگرم بچه نداری فقط می‌دونم من با ۱۲سال زندگی مشترک می‌دونم ذات کثیف درست بشو نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگی چیکار کنم خودم حس میکنم بعد اون ماجرا و رسوایی و دعوا دیگه نمیکنه ولی آرامش ندارم چون بهش اعتما ...

دیگه کل زندگیت همینطور با استرس و شک میشه بهش چیزی نگو به روش هم نیار اما حواست باشه بهش

نمیگه باور کن حتی یبار ابراز پشیمونی نکرد فقط میگفت منظوری نداشتم و من که نمیخاستم باهاش رابطه برقرا ...

مردا خیانتو فقط تو رابطه جنسی میدونن اینکارا از نظر اونا خیانت نیست منم دفعه اول که مچ همسرمو گرفتم متوجه شدم... بنظر من هرچی حساسیت نشون بدی بدترع...فقط بگو دفعه دیگه چیزی ببینم تموم میکنم باهات انشالله دیگع تکرار نمیکنه

برا منم دعا کن انگار این شب لعنتی صبح نمیشه کاش من به صبح نرسم از زندگی بیزارم دیگ

💔💔💔💔💔💔😔😔😔😔😔

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔