2777
2789
سخته خیلی سخت 😔 من نمیتونم بچه هامو رها کنم برم

فکر کردی برای من راحته... مثل مردن میمونه اما دیگه طاقت ندارم... بچه هم میخوام به خودش بدم ما تا پای طلاق رفتیم و برگشتیم بهش فرصت دادم بازم رفته با اون زنه منم دیگه خونم به جوش اومده کارد به استخوونم رسیده

خوب کردی خیانت تا آخر عمر نه فراموش میشه نه میتونی کنار بیای...من از همسر اولم که فقط یک ماه بود عقد ...

خیانت در حد رابطه جنسی ؟ من شوهرم در حد چت بود یبار بخشیدم البته فراموش نکردم نمی‌دونم چیکار کنم همش دلم میخاد در موردش حرف بزنم باهاش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیانت در حد رابطه جنسی ؟ من شوهرم در حد چت بود یبار بخشیدم البته فراموش نکردم نمی‌دونم چیکار کنم همش ...

هیچوقت راستشو نمیگن پس حرف نزن ....من خیانت دیدم رابطه جنسی هم و..... اوایل ک حرف میزد خودشو بی گناه جلوه میداد الان ک وقیح شده میگه عجب کردم و بخاطر بچه هام این جهنم رو تحمل میکنم 💔

خیانت در حد رابطه جنسی ؟ من شوهرم در حد چت بود یبار بخشیدم البته فراموش نکردم نمی‌دونم چیکار کنم همش ...

در این حد که ماشینشو کرد بنام اون زن تمام پولاشو خرجش کرد  به خاک سیاه نشست من باز موندم گفتم بخاطر بچه دیگه مرحله آخر طلاق بودیم که باز فرصت دادم دیدم کل این مدتم باز با زنه در ارتباط بوده منم دیگه تمومش میکنم

هیچوقت راستشو نمیگن پس حرف نزن ....من خیانت دیدم رابطه جنسی هم و..... اوایل ک حرف میزد خودشو بی گناه ...

چطوری خودتو آروم می‌کنی اگه چت میکرد می‌بخشید می‌دونی همش میترسم اگه دوباره با اون دختره روبرو بشیم چی میشه نکنه باهاش حرف بزنه انقد حساسم که حتی باهاش سلام علیک ساده بکنه میمیرم همش می‌گفت شوخی کردم و قصدی نداشتم ولی باورم نمیشه چون به دختره گفته بود تو فقط قبول کن

کاری به زشت و زیبا بودن طرف ندارم من زنی که شوهرش بهش خیانت کرده باز هم اون رو خیلی دوست داره مرد هم ادعا میکنه خیلی دوسش داره چی کار باید بکنه😔😔😔😔

Uzulursun ama hiç bir şey olmamiş gibi devam edersin🖤🖤🖤
در این حد که ماشینشو کرد بنام اون زن تمام پولاشو خرجش کرد  به خاک سیاه نشست من باز موندم گفتم ب ...

الهی بمیرم واست میفهممت خیلی سخته بنظرت من چیکار کنم از لحاظ روحی روانی کاملا بهم ریختم

اصلأ باهاش حرف نزن بدتر وقیح میشه بزار قبح ماجرا نریزه

دختره فامیله وقتی دیدمش چه واکنشی نشون بدم مثلا تو مراسمی چیزی اگه شوهرم باهاش حرف بزنه خیلی ترس و استرس دارم آرامش ندارم همش دوس دارم باهاش حرف بزنم بهم بگه غلط کردم دیگه انجامش نمیدم