فکر کردی برای من راحته... مثل مردن میمونه اما دیگه طاقت ندارم... بچه هم میخوام به خودش بدم ما تا پای طلاق رفتیم و برگشتیم بهش فرصت دادم بازم رفته با اون زنه منم دیگه خونم به جوش اومده کارد به استخوونم رسیده
خیانت در حد رابطه جنسی ؟ من شوهرم در حد چت بود یبار بخشیدم البته فراموش نکردم نمیدونم چیکار کنم همش ...
هیچوقت راستشو نمیگن پس حرف نزن ....من خیانت دیدم رابطه جنسی هم و..... اوایل ک حرف میزد خودشو بی گناه جلوه میداد الان ک وقیح شده میگه عجب کردم و بخاطر بچه هام این جهنم رو تحمل میکنم 💔
خیانت در حد رابطه جنسی ؟ من شوهرم در حد چت بود یبار بخشیدم البته فراموش نکردم نمیدونم چیکار کنم همش ...
در این حد که ماشینشو کرد بنام اون زن تمام پولاشو خرجش کرد به خاک سیاه نشست من باز موندم گفتم بخاطر بچه دیگه مرحله آخر طلاق بودیم که باز فرصت دادم دیدم کل این مدتم باز با زنه در ارتباط بوده منم دیگه تمومش میکنم
هیچوقت راستشو نمیگن پس حرف نزن ....من خیانت دیدم رابطه جنسی هم و..... اوایل ک حرف میزد خودشو بی گناه ...
چطوری خودتو آروم میکنی اگه چت میکرد میبخشید میدونی همش میترسم اگه دوباره با اون دختره روبرو بشیم چی میشه نکنه باهاش حرف بزنه انقد حساسم که حتی باهاش سلام علیک ساده بکنه میمیرم همش میگفت شوخی کردم و قصدی نداشتم ولی باورم نمیشه چون به دختره گفته بود تو فقط قبول کن