سلام دوستان... من از امروز صبح ک بیدار شدم یهو شدیدا گلودرد گرفتم ، بیحالم و احساس خستگی و سرگیجه دارم همینطور یکمم تب دارم ... البته صبح فقط گلودرد داشتم کم کم اینا هم اضافه شد ... میدونستم من الکی گلودرد نمیگیرم آخه همیشه خدا سرماخوردگی ها و مریضیهای من با گلودرد شروع میشن 😑 محصلم و برای همین مدرسه هم نرفتم ... اینا دقیقا علائم چیه ؟ من تو مدرسه خیلی مراقبم پس احساس میکنم سرماخوردگیه چون دیشب هم از حموم اومده بودم کولر زده بودم .. ولی خدایی نکرده کرونا یا امیکرون نباشه ؟ کسی میدونه !؟ ضروریه چون فردا کلاسای مهمی دارم .. لطفا کمک کنید
مطمئنین ؟ سرماخوردگی هم مگه اینطوری نیست ؟ من برای سرماخوردگی هم همیشه همینجوری میشدم تقریبا ، البته ابریزش بینی و گرفتگی بینی هم همیشه داشتم .... جدی مطمئنید؟
🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎 اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗