2777
2789

سلام دوستان... من از امروز صبح ک بیدار شدم یهو شدیدا گلودرد گرفتم ، بیحالم و احساس خستگی و سرگیجه دارم همینطور یکمم تب دارم ... البته صبح فقط گلودرد داشتم کم کم اینا هم اضافه شد ... میدونستم من الکی گلودرد نمیگیرم آخه همیشه خدا سرماخوردگی ها و مریضیهای من با گلودرد شروع میشن 😑 محصلم و برای همین مدرسه هم نرفتم ..‌. اینا دقیقا علائم چیه ؟ من تو مدرسه خیلی مراقبم پس احساس میکنم سرماخوردگیه چون دیشب هم از حموم اومده بودم کولر زده بودم .. ولی خدایی نکرده کرونا یا امیکرون نباشه ؟ کسی میدونه !؟ ضروریه چون فردا کلاسای مهمی دارم .. لطفا کمک کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ا میکرون متاسفانه 

مطمئنین ؟ سرماخوردگی هم مگه اینطوری نیست ؟ من برای سرماخوردگی هم همیشه همینجوری میشدم تقریبا ، البته ابریزش بینی و گرفتگی بینی هم همیشه داشتم .‌‌... جدی مطمئنید؟

وقتی علامت داری  فرض رو بر کرونا بگیر خصوصا اینکه دانش اموزی و مدرسه میرفتی. حتما قرنطینه باش

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
خداییش کجایی کولر زدی  باید بگم امیکرون هست  باورت شاید نشه  اما منم امیکرون دارم

جنوبم بعد من همیشه از کولر میام گرمم میشه ولی نباید میردم .... ای خدااا فردا کلاس دارممممم چ کنم حالا :/ نکران خودم نیستم نگران درسمم 😑😂

تو سرماخوردگی مگه تب هم میکردی؟

تو بچها تب داشت تو بزرگا ک تب نداشت !

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

من دیروز دکتر بودم به من گفت اصلا الآن چیزی‌به نام سرماخوردگی وجود نداره 

دکترم زر زیاد میزنه ولی علائم اسی صد در صد امیکرونه

مامان من صداش گرفت سرفه خشک میکرد کمی ولی سرماخوردگی بود 

مطمئنین ؟ سرماخوردگی هم مگه اینطوری نیست ؟ من برای سرماخوردگی هم همیشه همینجوری میشدم تقریبا ، البته ...

اره واقعا میگم 

سرما خوردگی تب نداره

منم فک میکردم سرما خوردم تا اینکه تست دادم تازه تبم بالا نبود 37/5