2777
2789
عنوان

منم معلمم.

| مشاهده متن کامل بحث + 1651 بازدید | 197 پست
پدر من معلم هستن.. میگفتن یک سالی حساب کردن.. 6 ماه در سال در تعطیلی ب سر میبرن.. حال من ک پرستارم ب ...

منم همینو میگم شوهر منم پرستار .با این حقوقی که میدن .معلم‌ها یعنی فرهنگی هستند چشم یک ملت اونا را داره می بینه دايم پشت در اموز ش و پرورش شهرسون بساط پهن کردند

در سال نه ماه کار میکنن بیان حالا مرخصی هم بگیرن توروخدا. والا معلم پسره من که دولتی هست در روز فقط ...

شماهم تلاش کن ازاین پول های حروم در بیاری

آرزوییم این است آنقدر سیربخندی که ندانی غم چیست ❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه عزیزم تا ظهره ولی مجازی بالای ده ساعت زمان می بره شما الان یه فیلم آموزشی درست کن ببین چقدر زمان ...

سه سالی که اموزش مجازی شده ۹۰درصد از معلم هامیان یه کلیم اماده از گوگل میذارن توی شاد برای بچه ها و میرن

خدایا؛آنان که همه چیز دارند مگرتورا،به سخره گیرند آنان را که هیچ چیز ندارند مگر تورا...

پدرم معلم بازنشسته هست حقوقش 9/5 هست 

معلما همیشه معترضن 

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
عزیزم  خداروخوش میاد میگید کار راحتیه  یه روز صب تا ۱ پیش بچه ها باشید مدیریتشون کنید به ...

حتما باید معلم باشم تا بفهمم؟ منم درس خوندم کارمندم به جای بچه با بزرگترا سرو کله میزنم فرقی نداره.

یاشاسین آذربایجان💓✌

ببین من مامان و بابای خودم معلم بودن 

و تو فامیل مون کلی معلم داریم 

نمیگم حقوق معلم ها خوبه، اما در مقایسه با حقوق قانون کار خوبه، شما ببین الان من با فوق لیسانس مهندسی از دانشگاه دولتی دارم حقوق قانون کار میگیرم 

بعد یه معلم لیسانس داره 8 تومن میگیره 

دو برابر من 

ماشاالله به زن داداشت پس چرا ما ازاین حقوق ها نمیگیریم این همه از پرستارها تقدیر شد ولی هیچکس از مع ...

پس دیگه کله نکنید .این همه از معلم‌ها تقدیر میشه .سه ماه تابستون نشستن تو‌خونه حقوق نی گیرن این به اون در

سه سالی که اموزش مجازی شده ۹۰درصد از معلم هامیان یه کلیم اماده از گوگل میذارن توی شاد برای بچه ها و ...

قبول دارم ولی نه همه هیچ کس هم با توجه به لیاقتش حقوق نمی گیره 

الان حقوق چهار تومن واقعا هیچی نیست عزیزم. همه باید نسبت به حقوق کممون ناراضی باشیم نه اینکه اگه کسی ...

شما حتما غیر انتفاعی هستید رسمی ها زیر هشت میلیون نمی گیرن.اصلا حقوق بیمه بیکاری چهار و هشتصد هست چطوری شما چهار تومن می کیرید

شما به این فکر کن اگه پول ب معلما ندن به شما میردن؟ یا از جیب شما به معلما اضافه میشه؟

چه ربطی داره؟ من مخالف افزایش حقوق نیستم ولی مخالف اینم که به کسی بیش از حقش داده بشه اونوقت حق کسی که از صبح ساعت ۵ تا ۱۰ شب تو کارخونه و مشاغل سخت سر کار هست مثل خاهره من با مدرک فوق لیسانس و حقوق ۶ تومن نباید پایمال بشه

یاشاسین آذربایجان💓✌

ببین من مامان و بابای خودم معلم بودن  و تو فامیل مون کلی معلم داریم  نمیگم حقوق معلم ها ...

اونی که ٨ می گیره حد اقل 15 سال سابقه کار داره ما باها زیر چهار تومن هستیم 

الان حقوق چهار تومن واقعا هیچی نیست عزیزم. همه باید نسبت به حقوق کممون ناراضی باشیم نه اینکه اگه کسی ...

ماهم همه مون اینو حرفو قبول داریم فقط میگیم اول افزایش حقوق چندین برابری کارگرها بعدش اگه بودجه کفاف داد حقوق معلمها.

در صمن درامد اصلی معلمان از طریق کلاسهلی تقویتی و غیرانتفاهی هاست.

خدایا؛آنان که همه چیز دارند مگرتورا،به سخره گیرند آنان را که هیچ چیز ندارند مگر تورا...
بله معلم هایی هستند که یک ساعت هم کار نمی کنند مثل خیلی از کارمندا

این چن ساله کرونا همش خونه بودین س ماه تابستون همش خونه ایید تا هوا گرم و سرد بشه همش خونه عید همش خونه بسههه دیگه کدوم کارمند اندازه شما خونس