2777
2789
عنوان

منم معلمم.

1651 بازدید | 197 پست

من معلم ابتدایی ام. هفته ای دوبار میرم مدرسه هم زمان مجازی هم درس می دم روزی سه ساعت مجازی درس می دم 2ساعت هم فیلم درست می کنم. ٢ساعت هم تکلیف 40 نفر رو تصحیح می کنم. 

در طول روز تا 12 شب اولیا یا تماس می گیرند یا پیام می دن که فلان جا رو بیشتر توضیح بده نفهمیدیم. گوشیمو از شارژ در نمیارم همش تو شارژه. 

حقوقم ۴تومنه با بچه کوچیک و مهمون و خونه و مهمون داری. چرا فکر می کنید معلم ها تو خونه خوابیدن و کاری نمی کنند مگه دکتر خوب و بد نداریم یا وکیل یا..... خوب و بد نداریم. چرا همه رو معلم ها گیر دادید. چرا فکر می کنید که همه معلم ها خانوم هستند و حقوق چهار تومن کافیشونه. معلم مرد مگه ندیدید. الان حقوق زیر ده تومن واقعا فقر مطلق هستش. وقتی معلم ها اعتراض دارند نریزین سرشون شما هم اعتراض کنید و از حقتون دفاع کنید. چرا اصلا با این تورم باید با این حقوق ها کنار بیایم. فکر کن معلمتو در حال دست فروشی یا مسافر کشی ببینی چقدر صحنه زشتی هستش. نگید معلم ها حقوقشون کافیه مگه یه خانواده می تونه با چهار تومن زندگی کنه. تا زمانی که این طرز فکر ها هست وضع هممون همینه. همه باید به فکر باشیم. 

الان همه ول کردن این بحثا مال دیروز بود خودتون خوشتون میاد هی تاپیک میزنین

در سرزمینی که سقفها سوراخاند از مردم میخواهند به باران شک نکنند.نان هر روز کوچکتر میشود، اما دستانی که آن را میپزند، هر روز بزرگتر. عجیب نیست که شهر فرو میریزد، وقتی نگهبانانش، معمار ترکها هستند.مردم ساکتاند و سکوت، نه از ترس، که از شمارش می آید. شهر پر از اسم هاییست که دیگر صدا ندارند، اما از حافظه پاک نشدهاند. هر چه بیشتر حذف میکنند، حافظه فشرده تر میشود؛ و چیزی که فشرده شود، اگر نترکد، میبرد.این وضع ماندنی نیست، چون با خاموش کردن صدا، معنا از بین نمیرود؛ فقط عمیقتر میشود. آنها به این آرامش دل بستهاند، بی آن که بفهمند سکوتی که با زور ساخته شود، تکیهگاه نیست. ما این اسم ها را به خاطر میسپاریم ، نه برای سوگواری همیشگی، برای این که فراموشی، آخرین چیزیست که اتفاق نخواهد افتاد.... #ahura

بی انصاف نباشیم هممون معلم های خوبی هم داشتیم اگه یادتون باشه همیشه معلم هامون می گفتند مگه من چقدر حقوق می گیرم که اینقدر اذیت بشم. همیشه حقوقشون کم بوده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حق دارید

من همیشه طرف معلمها هستم

دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔

آره حق میدم به معلمی سختکوش و وظیفه شناس مثل شما، کم هست الان مثل شما ،ولی بعضی معلم ها.....

ولی نباید تر و خشک باهم بسوزن همه حقشونه حقوق خوب مخصوصا شغلی به این مهمی

مثلا اینجا یه چیز خیلی خفن نوشتم حال کنی😎😁

بله موافقم

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن

کاملا موافقم

ی نکته دیگه هم من بگم.تنها قشری که افزایش حقوق خیالیشون تو بوق و کرنا میکنن فقط معلم ها هستن

جالبش هم این اصلا افزایش هم نمیدن فقط حرف

ولی هیچکس حقوق ۵۰ تومنی معاون بانک فلان و نمیگه و..‌

آرزوییم این است آنقدر سیربخندی که ندانی غم چیست ❤
بی انصاف نباشیم هممون معلم های خوبی هم داشتیم اگه یادتون باشه همیشه معلم هامون می گفتند مگه من چقدر ...

حالا که کمترینشون هشت میلیونه تا ۱۶میلیون .

شما شاید رسمی اموزش وپرورش نیستید یا فیر انتفاعی هستید 

خب عزیزم هر کاری سختی خودشو داره دیگه.خاهرم صبح ساعت ۶ میره کارخونه صنایع غذایی اونجا مسئول نظارت هست تا ساعت نه شب سره پا هست و حقوقش ۶ تومنه.خب چرا معلم ها همش تافته جدا بافته هستن والا کارتون راحته خودتون سختش کردین 

یاشاسین آذربایجان💓✌