2777
2789
عنوان

منم معلمم.

| مشاهده متن کامل بحث + 1651 بازدید | 197 پست

سلام خانم معلم😍❤️

این چ حرفیه خب آخه کی گفته معلم ها بدن معلم ها خیلی هم خوبن.شاید گاهی یکم به دانش آموزا فشار بیاد و ناراحت بشن ولی وقتی که فکر میکنیم زحمات شما هم خیلی زیاده و برای زحمات بی پایان شما۴میلیون تومان خیلی کمه❤️

بچه ها باباهاشونو در حال مسافرکشی و کارگری ببینن زشت نیست بعد معلمه رو ببینن زشته؟ عجب

افرین منم همینو می گم می گم همه از حقشون دفاع کنن. نه اینکه یکی هم اعتراض داره بگید حرف نزدید چون ما همه حقوقمون کمه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پدر من معلم هستن.. میگفتن یک سالی حساب کردن.. 6 ماه در سال در تعطیلی ب سر میبرن.. حال من ک پرستارم برا س روز مرخصی در ماه ک حقم هست باید کلی التماس کنم با وجود شب کاری های پر از استرس و مریض بدحال و کار سنگین ک نمیشه تا صبح حتی یک ساعت خوابید .. واقعا فکر اینک س ماه تو ماه سر کار نرم ولی بهم حقوق بدن دور از حیقیت برام.. حقوقتون کم هست ولی استرس کاری خیلی کنه انصافا.. البته ک حقوق من هم 8 تومن هست

بی انصاف نباشیم هممون معلم های خوبی هم داشتیم اگه یادتون باشه همیشه معلم هامون می گفتند مگه من چقدر ...

همه اینا به کنار عزیزم شما ی تایمی مشخص کن که اولیا تو اون ساعت پیام بدن مثلا ۵ تا۶ عصر یا چه میدونم هر وقت خودت صلاح میدونی.والله پسر من ششمه.چند ساله کارشون همینه.حتی اون موقع که کلاسها حضوری بود و تلگرام به راه بود .چون معلمشون گفت من هم کارو زندگی دارم لطفا ۹ شب به بعد پیام ندید.

می دونید اینو که معلم ها در طول نه ماه تحصیلی مرخصی ندارند و همه ی کارمندا در ماه چند روز مرخصی دارن ...

خوب عوضش سه تابستون بدون کار حقوق می گیرند .یک‌ماه هم که عید .دیگه چشمتون به این یک‌ماه مرخصی کارمندان

می دونید اینو که معلم ها در طول نه ماه تحصیلی مرخصی ندارند و همه ی کارمندا در ماه چند روز مرخصی دارن ...

وقتی از ۲۴ساعت شبانه روز فقط ۱.۵ ساعت 

و از هفت روز هفته پنج روز 

از ۱۲ ماه فقط ۶ماهش رو درس میدن 

یعنی کلا مرخصن 😂

خدایا؛آنان که همه چیز دارند مگرتورا،به سخره گیرند آنان را که هیچ چیز ندارند مگر تورا...

در سال نه ماه کار میکنن بیان حالا مرخصی هم بگیرن توروخدا.

والا معلم پسره من که دولتی هست در روز فقط دو ساعت تو شاد چند تا سوال میپرسه و تلفن رو خاموش میکنه و تمام.یعنی خاک بر سره کسی که به این میگه حلال خور اون پول حرومه براش حروم

یاشاسین آذربایجان💓✌

واقعا چقدر بعضیا با بی رحمی حرف میزنن....😔

دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔
چی کار به معاون داریم ما به  کارمند به پرستار که حونش را گذاشته مف دستش این دوسال .کی دیدید پرس ...

ماشاالله به زن داداشت پس چرا ما ازاین حقوق ها نمیگیریم

این همه از پرستارها تقدیر شد ولی هیچکس از معلم تشکر نمیکنه همه ازشون طلب کارن اگه بخواهیم به وظیفه بگیم هرجفتشون دارن وظایفشونو انجام میدن درقبالش حقوق دریافت میکنن 

آرزوییم این است آنقدر سیربخندی که ندانی غم چیست ❤
خوب عوضش سه تابستون بدون کار حقوق می گیرند .یک‌ماه هم که عید .دیگه چشمتون به این یک‌ماه مرخصی کارمند ...

الان حقوق چهار تومن واقعا هیچی نیست عزیزم. همه باید نسبت به حقوق کممون ناراضی باشیم نه اینکه اگه کسی هم اعتراص کرد بگیم حقمونه وهمه همین قدر می گیرم