2777
2789
عنوان

منم معلمم.

| مشاهده متن کامل بحث + 1651 بازدید | 197 پست

چون آخر هفته و عید و تابستون تعطیلن فک میکنن کلا بیکارن 

خیلیا تحمل ی دونه بچه خودشونم ندارن نمی‌دونن چقد سرکله زدن با سی چهل تا بچه سخته 

و ب مردی ک با این حقوق خرج خونواده میده فک نمیکنن

البته من معلم نیستم ولی واقعا گناه دارن

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
آره حق میدم به معلمی سختکوش و وظیفه شناس مثل شما، کم هست الان مثل شما ،ولی بعضی معلم ها..... ولی نب ...

کاش یکی میومد و می گفت هر کس به اندازه لیاقتش تحصیلاتش و کارش حقوق می گیره الان من و همکارم که تو خونه نشسته و فیلم های کانال ها رو برا بچه ها می فرسته و تکالیف رو هم مامانا تصحیح می کنند یه حقوق می گیریم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احسنتتت دقیقا همینطوره.

پرا وقتی به معلما میرسه حقشونه و کار نمیکنن ولی به بقیه نه

فقر برا معلپا نیست کسی که با ۴ سال ۵ سال سابقه ۴ تومن دریافتیشه چطور زندگیه زن و بچش و بچرخونه

چطور اجاره خونه ۲تومنی بده

چطور واقعاااا؟

چطور ازدواج کنه؟

چطور بچه بیاره؟

سلام

معلمی شغل شرافتمندیه و انصافا حقتون خیلی بیشتر از این حقوقه...

من شنیده بودم پایه حقوق معلما از ۸ تومنه

خداییی ۴ تومن ک خیلی نامنصفانس😪

منم پشت کنکورم هدفم تربیت معلمه

خیلییی دوست دارم این شغلو واسه منم دعاکنید قبول شم❤

خوشبختی یعنی خدا آنقدر عزیزت کند ک تو مایه ی آرامش دیگری باشی...🥰
چون آخر هفته و عید و تابستون تعطیلن فک میکنن کلا بیکارن  خیلیا تحمل ی دونه بچه خودشونم ندارن ن ...

می دونید اینو که معلم ها در طول نه ماه تحصیلی مرخصی ندارند و همه ی کارمندا در ماه چند روز مرخصی دارند ما کلاس محضوری بودمیومدم خونه تا ساعت ۶غروب اصلا حرف نمی زدم حنجرم درد می کرد 

کاملا موافقم ی نکته دیگه هم من بگم.تنها قشری که افزایش حقوق خیالیشون تو بوق و کرنا میکنن فقط معلم ه ...

چی کار به معاون داریم ما به  کارمند به پرستار که حونش را گذاشته کف دستش این دوسال .کی دیدید پرستارا اعتراض کنند وتظاهرات .شوهر من پرستاره با تمام اضافه کاری ها تازه اکه حقوقش به هشت میلیون برسه ولی معلم ها از هشت میلیون تا ۱۶ میلیون .خبر موثق دارم زن داداشم دبیر هست

الان با تاپیک زدن تو مشکل حل میشه و حقوقی چند برابر میشه؟

نه ایشون انتظار دارن مامان ها از معلم ها طلبکار نباشن 

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍

افزایش حقوق  کارگرها ارجح تر از افزایش حقوق معلم ها و کارمندهاست.

چون کارگرها تایم کاریشون دوبرابرِ

خدایا؛آنان که همه چیز دارند مگرتورا،به سخره گیرند آنان را که هیچ چیز ندارند مگر تورا...
بچه ها باباهاشونو در حال مسافرکشی و کارگری ببینن زشت نیست بعد معلمه رو ببینن زشته؟ عجب

تمام شغل ها محترم

ولی معلم ها از نظر دانش آموزشون ی الگو هستن و شاید خیلیاشون بخوان وقتی بزرگ بشن معلم باشن ولی وقتی این تصویر و جلوشون بدجلوه بدی خب مطمئنن برای اون بچه بد 

آرزوییم این است آنقدر سیربخندی که ندانی غم چیست ❤
کاش یکی میومد و می گفت هر کس به اندازه لیاقتش تحصیلاتش و کارش حقوق می گیره الان من و همکارم که تو خو ...

الان دارم گریه میکنم سر اینکه معلم فیزیک یاد نمیده چطور مسئله حل کنیم

مثلا اینجا یه چیز خیلی خفن نوشتم حال کنی😎😁
خب عزیزم هر کاری سختی خودشو داره دیگه.خاهرم صبح ساعت ۶ میره کارخونه صنایع غذایی اونجا مسئول نظارت هس ...

عزیزم 

خداروخوش میاد میگید کار راحتیه 

یه روز صب تا ۱ پیش بچه ها باشید مدیریتشون کنید به خدا سخته

کسی که درس خونده معلم شده و شغل معلمی و انتخاب کرده ۴ تومن کمشه

می دونید اینو که معلم ها در طول نه ماه تحصیلی مرخصی ندارند و همه ی کارمندا در ماه چند روز مرخصی دارن ...

میدونم عزیزم حق داری 

نمی‌دونم ی عده چرا فک میکنن معلما حقشونو خوردن و بقیه رو نمیبینن

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
می دونید اینو که معلم ها در طول نه ماه تحصیلی مرخصی ندارند و همه ی کارمندا در ماه چند روز مرخصی دارن ...

آموزش ابتدایی تا ۶غروبه؟

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍