2777
2789
عنوان

منم معلمم.

| مشاهده متن کامل بحث + 1651 بازدید | 197 پست
می دونید اینو که معلم ها در طول نه ماه تحصیلی مرخصی ندارند و همه ی کارمندا در ماه چند روز مرخصی دارن ...

اسی جان طبقه قانون کار ما روزی 8 ساعت کار می کنیم 

من 7 و نیم صبح از خونه میرم بیرون 

عصر ساعت 6 شب میرسم خونه 

آرزوم بود ساعت 14 خونه باشم

بخدا تو شرکت های خصوصی هم حقوق مفت نمیدن برای حقوق قانون کار، مثل... از آدم کار میکشن

ماهم همه مون اینو حرفو قبول داریم فقط میگیم اول افزایش حقوق چندین برابری کارگرها بعدش اگه بودجه کفاف ...

دقیقا همینه با کلاسهای خصوصی  چندین برابر درمیارن اینو که دیگه نباید انکار کنن.

یاشاسین آذربایجان💓✌

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه ربطی داره؟ من مخالف افزایش حقوق نیستم ولی مخالف اینم که به کسی بیش از حقش داده بشه اونوقت حق کسی ...

پس نگید به معلم ها اضافه نکنند بگید اضافه حقوق باید برا همه باشه. یه معلم اگه ۵ساعت مدرسه میره انداره 12 ساعت انرژی از دست میده تا حالا وارد یه کلاس چهل نفره پسر بچه شدید یا نه. نمیشه گفت یه جراح یک ساعت جراحی کرد چرا میلیونی پول گرفت 

حتما باید معلم باشم تا بفهمم؟ منم درس خوندم کارمندم به جای بچه با بزرگترا سرو کله میزنم فرقی نداره.

بچه ۷ ساله با فرد ۲۰ ساله یکیه؟

تعجب میکنم از شما

والا معلما نیاز به حسادت ندارن با حقوق ۳ ملیونی

به کسایی باید حسادت کرد و جلوی اعتراضشونو گرفت که بالای ۱۰ یا ۱۵ درامدشونه در ضمن با بالا رفتن حقوق معلما هیچی از شما کم نمیشه

افرین منم همینو می گم می گم همه از حقشون دفاع کنن. نه اینکه یکی هم اعتراض داره بگید حرف نزدید چون ما ...

اول حقوق کارگرها باید درست بشه

چون تایم کاریشون خیلی طولانی و طاقت فرساست

خدایا؛آنان که همه چیز دارند مگرتورا،به سخره گیرند آنان را که هیچ چیز ندارند مگر تورا...
اسی جان طبقه قانون کار ما روزی 8 ساعت کار می کنیم  من 7 و نیم صبح از خونه میرم بیرون  عص ...

قبول دارم هیچ کی الان از حقوقش راضی نیست. شما تا ساعت پنج تو یه شرکت کار کنید راحت ترید یا تا ساعت یک با چهل تا پسر بچه شیطون که وقتی می‌آید خونه بی حال بی حالید

اول حقوق کارگرها باید درست بشه چون تایم کاریشون خیلی طولانی و طاقت فرساست

باید درست شه صد درصد الان حقوق همه زیر خط فقره خدایی چهار تومن هیچی نیست الان یه سو پر مارکت می ری باید کلی هزینه کنی. به قول دوستمون یه رنگ مو شده سه تومن 🤭

پس نگید به معلم ها اضافه نکنند بگید اضافه حقوق باید برا همه باشه. یه معلم اگه ۵ساعت مدرسه میره اندار ...

اسی چرا فکر میکنی بقیه انرژی نمی‌ذارن 

کاش یه ماه جای من کار می کردی تا ببینی از نیرو انتظار دارن اندازه چند نفر کار کنه، همزمان حواست باید به ده جا باشه 

یعنی اون روز به شوخی به رئیس م می گفتم تو این شرکت کاری کردین که اگه ده قلو زایمان کنم 

خیلی راحت میتونم باهم بزرگ شون کنم 

چه ربطی داره؟ من مخالف افزایش حقوق نیستم ولی مخالف اینم که به کسی بیش از حقش داده بشه اونوقت حق کسی ...

خب چرا نمیری به کسای دیگه اعتراض کنی

ب این فکر کنید که یه مردی که ۴ سال درس خونده و مهارت معلمی و یاد گرفته نمیتونه با ۴ تومن زندگیشو بچرخونه

به این فکر کنید تا جامعه معلمی ما درست نشه تا بچه هامون خوب تربیت نشن تا معلمای خوبی نداشته باشیم ما همین کشور جهان سومی میمونیم

دلتونو بزرگ کنید برا ۲ ملیون اضافه شدن حقوق کسی ناراحت نشید

هر چقدر دلتون بزرگتر باشه از خدا برا همه خیر و برکت بخواید همونقدر حدا بهتون میده