2777
2789
عنوان

منم معلمم.

| مشاهده متن کامل بحث + 1651 بازدید | 197 پست
خوب خداراشکر اینم‌ همونی که من کفتم .بدبخت بچه ها

شما اینو گفتی!!!!!

عجب

شما گفتی من به اون خانوم گفتم گربه هستی حرف بد زدم 😂😂😂😂😂

آرزوییم این است آنقدر سیربخندی که ندانی غم چیست ❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما اینو گفتی!!!!! عجب شما گفتی من به اون خانوم گفتم گربه هستی حرف بد زدم 😂😂😂😂😂

بله پس چی .معنیش همینه خانم‌معلم .بیچاره بچه ها .حالا تا صبح بشین خرص بخور .برو به کارات برس

بله پس چی .معنیش همینه خانم‌معلم .بیچاره بچه ها .حالا تا صبح بشین خرص بخور .برو به کارات برس

نه اتفاقا با همسرم داریم نظراتتو میخونیم میخندیم مرررسی عاالی هستی عاالی

نه اتفاقا با همسرم داریم نظراتتو میخونیم میخندیم مرررسی عاالی هستی عاالی

پس بدون حالا که چت های منو‌به نامحرم نشون دادی به خداوندی خدا به ائمه قسم شکایتت را به امام زمان بردم وحق نداشتی نوشته های منو به همسرت نشون بدی .شعور توی معلم همینقدر هست بی ادب بی تربیت .خدا ازت نکذره نه از تو‌ونه از هنسرت بدبخت بچه ها راست کفت حروم خورید پس وی .ان شاالله به جنون تو بخنده همسرت به ابروی زهرا 

پس بدون حالا که چت های منو‌به نامحرم نشون دادی به خداوندی خدا به ائمه قسم شکایتت را به امام زمان برد ...

@نی_نی_یار_پنج  

عزیزم لطفا رسیدگی کنید ایشون از عصر هر توهینی دلش خواست به من کرد من سعی کردم قانعش کنم ولی انگار مشکل دارن

هی من‌می خوام هیچی نگم فرهنگیان داره به دانشجوهاش ۳تا۳۵۰۰میده اونوقت شما ۳۵۰۰میگیری.چشم. چشم چشم

سعی کن بقیه رو اینطور که منو قضاوت کردی قضاوت نکنی. شاید بقیه دلشون کوچیک باشه و ازت ناراحت بشن. معلم های کم سابقه الان همینو می گیرن مگه اینکه سابقه دار باشن. می خوای فیش حقوقی امسال معلم های کم سابقه رو پیدا کن و ببین. بلد نیستم عکس اینجا بفرستم وگرنه برات می فرستادم. دیدتون نسبت به حقوق معلم ها اینه که اینقدر آتیشی هستید 

@نی_نی_یار_پنج     عزیزم لطفا رسیدگی کنید ایشون از عصر هر توهینی دلش خواست به من کرد من ...

همین کار را بکن نی نی یار .منو‌تعلیق کن اصلا حذف کن .فقط بدون تو نمی تونی  از دل شکستن من در بری 

سعی کن بقیه رو اینطور که منو قضاوت کردی قضاوت نکنی. شاید بقیه دلشون کوچیک باشه و ازت ناراحت بشن. معل ...

باشه .تو راست میگی ولی حقوقت که زیاد شد منو‌به خاطر میاری .خلالتون نمی کنم

اگه استخدام رسمی باشی دیگه کمتر از قانون کار که نمیتونن بهت بدن که قانون کار الان نزدیک ۵ تومن هست ع ...

عزیزم چرا باید دوروغ بگم کارشناسی با سابقه کم 3500 ارشد 3800 می گیره