2777
2789
عنوان

منم معلمم.

| مشاهده متن کامل بحث + 1651 بازدید | 197 پست
پس بدون حالا که چت های منو‌به نامحرم نشون دادی به خداوندی خدا به ائمه قسم شکایتت را به امام زمان برد ...

سلام نفرین و توهین ممنوعه و دسترسیتون بسته میشه همین الان دو تا اقا تو تاپیک بودن و همه پستهاتون رو دیدن و همیشه اقایون هم تو سایت هستن و تو همه تاپیکها هم خاموش یا روشن هستن

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه استخدام رسمی باشی دیگه کمتر از قانون کار که نمیتونن بهت بدن که قانون کار الان نزدیک ۵ تومن هست ع ...

قانون کار رو سرچ کن بعد از اون 500 برای حق بیمه... کم کن ببین چقدر میشه 

@نی_نی_یار_شب    

همین کار را بکن نی نی یار منو‌حذف کن تورو قران.از ذست این ادم های بیشعور خسته شدم غلط کردی که چتای منو‌به شوهرت نشون دادی .روانی خودتی واون شوهرت که نشسته حرفای زنا را گوش می کنه

سلام نفرین و توهین ممنوعه و دسترسیتون بسته میشه همین الان دو تا اقا تو تاپیک بودن و همه پستهاتون رو ...

همین الان حرف منم هم هینه که چرا این خانم چتای منو به شوهرش نشون داده .لطفا منو‌حذف کن

واقعا خدا شفات بده

سلام چرا این همه بحث و کل کل؟ بحث و کل کل هم ممنوعه

وقتی می بینین یک نفر باهاتون مخالفه دلیلی نداره تا صبح باهاش بحث کنین همون اول قبل از این که بهتون توهینی بشه تاپیک رو ببندین و برید ریپلای های کسی هم که باهاتون بحث میکنه رو ندیده بگیرین

سعی کن بقیه رو اینطور که منو قضاوت کردی قضاوت نکنی. شاید بقیه دلشون کوچیک باشه و ازت ناراحت بشن. معل ...

لطفا تاپیک رو قفل کنین وقتی می بینین بحث شده دارن توهین میکنن به هم قفل کنین

سلام چرا این همه بحث و کل کل؟ بحث و کل کل هم ممنوعه وقتی می بینین یک نفر باهاتون مخالفه دلیلی نداره ...

بله حق با شماس اشتباه از من بود ولی واقعا ایشون که ادعای دکترا دارن و حتی معنی ی چیز و نمیدونن حرص ادمو درمیاره 

آرزوییم این است آنقدر سیربخندی که ندانی غم چیست ❤
بیشتر از این ادامه نده واقعا از دست خودم ناراحت میشم که داشتم با همچین آدمی چت می کردم... همیشه اینط ...

منو که دیوونه کرد به خدا ببین چه حرفای بهم زد واقعا انگار از جیب ایشون میزنن به ما میدن 😐😐😐

آرزوییم این است آنقدر سیربخندی که ندانی غم چیست ❤