2777
2789
عنوان

منم معلمم.

| مشاهده متن کامل بحث + 1651 بازدید | 197 پست
هر کی تو هر شغلی کم کاری می کنه پولش حلال نیست  

کارمندی که از وقت اداری میزنه توبورس کار میکنه صبحونه میخوره جدول حل میکنه 

وکیلی که پول وکالت میگیره ولی موکلشو میفرسته این اداره اون ادراره

پزشکی که تو درمانگاه یا بیمارستان کم کاری میکنه و به بیمارمیگه بیا مطبم

و خیلی چیزای دیگه 

اما متاسفانه فقط معلم ها هستن که زیر ذره بین هستن و تو ۵ ساعت اندازه ۱۰ ساعت کارمیکنن توسن ۴۰ سالگی همگی مشکلات  حنجره و مشکلات مفصل دارن اما بازم بیشترجامعه ما اون ۳۸۰۰ و حقشون نمیدونن انواع توهین هارو بهشون میکنن نمونش این خانوم که گفت حروم خورن

من اولین بارنیست اینارو میشنوم گاهی میگم ما هرچی بیاد سرمون حقمون چون به هم دیگه رحم نمیکنیم از پیشرفت و دارایی هم خوشحال نمیشیم پس خداهم برامون نمیخواد...

آرزوییم این است آنقدر سیربخندی که ندانی غم چیست ❤
عزیزم جوابشونو نده تعجب میکنم چطور با بچه های مردم کنار میان وقتی تو‌تایپیک تحمل حرف شنیدن ندارن. م ...

از نظره اینا انسان ها دو دسته ان.یا معلمن یا حسود و در حسرت معلم شدن😐🤣

یاشاسین آذربایجان💓✌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما حتما غیر انتفاعی هستید رسمی ها زیر هشت میلیون نمی گیرن.اصلا حقوق بیمه بیکاری چهار و هشتصد هست چط ...

عزیزم کن رسمی هستم و 3800 با ارشد می گیرم همکارام با کارشناسی 3500

از نظره اینا انسان ها دو دسته ان.یا معلمن یا حسود و در حسرت معلم شدن😐🤣

تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............
اتفاقا من کاملا دستم‌میرسید چون تو دانشگاه طرح معلمان خوندم و اگه میخواستم میتونستم راحت استخدام بشم ...

موفق باشی

ولی دلتو بزرگ کن تا خدا برات بخواد

و همه رو با یک چوب نزن 

هی من‌می خوام هیچی نگم فرهنگیان داره به دانشجوهاش ۳تا۳۵۰۰میده اونوقت شما ۳۵۰۰میگیری.چشم. چشم چشم

والا منم باورم‌نمیشه امکان نداره این حقوق.

اطراف ما که هر چی معلم هست پایه حقوق ۶ تا ۸ هست حالا کلی کلاس خصوصی و اینا هم‌میاد روش وضعشونم خوبه و راضین.

یاشاسین آذربایجان💓✌

عزیزم کن رسمی هستم و 3800 با ارشد می گیرم همکارام با کارشناسی 3500

اگه استخدام رسمی باشی دیگه کمتر از قانون کار که نمیتونن بهت بدن که قانون کار الان نزدیک ۵ تومن هست عزیزم‌ببخشیدا ولی این غیر ممکنه.

یاشاسین آذربایجان💓✌

والا منم باورم‌نمیشه امکان نداره این حقوق. اطراف ما که هر چی معلم هست پایه حقوق ۶ تا ۸ هست حالا کلی ...

نه بابا .الکی میگن .فرهنگیان به دانشجویان داذه سه ونیم میده .من خودم‌دختر کنکوری دارم وهمه چیز را تحقیق کردم .معنی یه ضرب المثل را نمی دونند اینحا برای من تفسیر می کنند و حالاحقوقشون هرچی .به بچه ها چه ربطی داره که اونا را اذیت می کنند

برو‌یه‌کم کتاب بخون معلم ۳۵۰۰ حقوق بگیر به قول خودتون 

بازم بگم یا کافیه

عجب گیری افتادم من چه بیکارم دارم قانعت میکنم 

بازم بگم یا کافیه عجب گیری افتادم من چه بیکارم دارم قانعت میکنم 

چشم شما درست میگید برو کتاب ضرب المثل بخون .دیگه به من نگو‌که رشته ادبیات فارسی و تاریخ و عربی و...همه اینا را سالها خوندم