2777
2789
عنوان

منم معلمم.

| مشاهده متن کامل بحث + 1651 بازدید | 197 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو من خودم دکترا دارم پس تویی که فکر کنم زیر فوق لیسانسی به من نگو‌حسود .بدبخت بچه ها 

عزیزم منم درحال خوندن برا دکترام 

ولی مدرک که نمیره کار کنه برات پول دربیاره ...

دلتو بزرگ کن خدا هم برات خوب میخواد 

آرزوییم این است آنقدر سیربخندی که ندانی غم چیست ❤
وای بدبخت بچه ها .یعنی نمی دونی ضرب المثل را زمانی به کار می برن که به طرف مقابلشون چیزی را بفهمونن ...

دیگه جوابتو نمیدم

خانوم دکتر شما حتی معنی ی ضرب المثل و نمیدونی

جهت اطلاعت این ضرب المثل وقتی بکار میره که طرف نمیتونه ی چیز و داشته باشه و دائم ازش بد میگه 

کدوم دانشگاه درس خوندی؟

آرزوییم این است آنقدر سیربخندی که ندانی غم چیست ❤
باشه .از شهریور حقوقاتون را از هشت حساب می کنند دیگه خوشحال باشید بچه های مردم را هم بیشتر اذیت کنید

دقیقا.

بخدا من همه شونو نمیگم من معلم پسرمو گفتم که کم کاری میکنه این خودشو انداخت وسط که به من توهین کردی و....😆😆

یاشاسین آذربایجان💓✌

باشه .از شهریور حقوقاتون را از هشت حساب می کنند دیگه خوشحال باشید بچه های مردم را هم بیشتر اذیت کنید

یعنی شما باور می کنید که کف حقوق معلم ها هشت بشه؟ امکان نداره عزیزم همش مخالفت شده باهاش. مشکل معلم ها اینه که افزایش حقوق ناچیز رو تو بوق و کرنا می کنند و توجه همه رو جلب می کنند بعد می گن نه نشد منابع اش نیست ولی بقیه ارگان ها میلیون میلیون اضافه میشه وکسی چیزی نمیگه کنی که الان 3800می گیرم پارسال حقوقمون 2500 بوده که واقعا خنده داره 

دیگه جوابتو نمیدم خانوم دکتر شما حتی معنی ی ضرب المثل و نمیدونی جهت اطلاعت این ضرب المثل وقتی بکار ...

اتفاقا من کاملا دستم‌میرسید چون تو دانشگاه طرح معلمان خوندم و اگه میخواستم میتونستم راحت استخدام بشم و دبیر علوم بشم ولی نخواستم چون دلم نمیخواست معلم بشم.من کارمتد بودن رو بیشتر دوست داشتم.

پس قصاوت نکن و یکم بیا پایین تر چرا ماها رو از بالا نگاه میکنی؟ خوبه شغل دکتری یا رئیس جمهوری نداری🤔🤔🤔🤨

یاشاسین آذربایجان💓✌

من رسمس هستم عزیزم و 3800 می گیرم 

واقعا کمه

ولی چندماه در سال هم تعطیلیدولی حقوقتون میدن

اینجوری فکر کنید تا براتون سخت نشه

تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............
یعنی شما باور می کنید که کف حقوق معلم ها هشت بشه؟ امکان نداره عزیزم همش مخالفت شده باهاش. مشکل معلم ...

عزیزم شما استخدام رسمی نیستی یا تو غیرانتفاعی درس میدی.الان معلم های رسمی ۶ تا ۸ تومن‌پایه حقوق دارن

یاشاسین آذربایجان💓✌

اتفاقا من کاملا دستم‌میرسید چون تو دانشگاه طرح معلمان خوندم و اگه میخواستم میتونستم راحت استخدام بشم ...

عزیزم جوابشونو نده تعجب میکنم چطور با بچه های مردم کنار میان وقتی تو‌تایپیک تحمل حرف شنیدن ندارن.

منم شرایط معلم شدن داشتم اما دوست نداشتم.

تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............