2777
2789
چ شرایطی داره یعنی ک نمیشه؟

اگه توافقی باشه اسون تر میشه اونم که مردا میگن اگه مهریه ببخشی طلاقت میدم 

اگه با جنگ و دعوا باشه چون حق طلاق نداریم مرد بگه طلاق نمیدم و اینکه بزاری از خونه بری میتونه شکایت کنه ازت که تمکینش نمیکنی و دادگاه اجازه ازدواج مجدد میده بهش و اون میتونه تا اخر عمرش تورو طلاق نده تو بمونی بپوسی ولی اون مجدد ازدواج کنه حالش خوب و عالی باشه مهریه هم قاضی به من رسما گفت باید ۴ سال بری بیایی تا اجرا گذاشته بشه 

البته از به کار بردن تو داخل جمله هام منظورم شما نیستی خودم رو مثال زدم 

منم عین بچه ادم نشستم سر جام 

وااااای خدایا خودت به دادمون برس

انقددر باهاش حرف زدم انقد التماسش کردم ک یکم ب حرفام توجه کن یکم ب کارهات فکر کن ک چقد اذیتم میکنه ی بار بریم مشاوره ولی اصصصلا انگار نمیخاد ک حتی ۱ذره عوض بشه خدای نکرده!!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه توافقی باشه اسون تر میشه اونم که مردا میگن اگه مهریه ببخشی طلاقت میدم  اگه با جنگ و دعوا ب ...

ممتاسفم. زندگی سخت شده واقعا 

خدایا تو بساز .تو بسازی قشنگه❤❤❤❤❤❤
انقددر باهاش حرف زدم انقد التماسش کردم ک یکم ب حرفام توجه کن یکم ب کارهات فکر کن ک چقد اذیتم میکنه ی ...

اسی عزیزم الهی به حق این وقت عزیز مشکلت حل بشه خواهرم خدا پشت و پناه تو و بچه های گلت باشه اون طفل معصومای بیگناه🖤😔😭

بین خودمون بمونه !دنیا با تو انتهای قصه قشنگیه که قشنگیاش بی انتهاست 😉🤭
مهریه ام ۳۱۳تاس ولی امروز ک خودش حساب کرده بود و میگفت احتمالا ۱۱۰تاش و دادگاه قبول کنه ک حدود ۱ونیم ...

اگه همسرت مال و دارایی داشته باشه کلشو میگیره دادگاه... ۱۱۰ تا برا ندار هاست

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!
ممتاسفم. زندگی سخت شده واقعا 

میدونی تو کشورمون واسه خانوما خیلی سخت میگیرن واقعا خیلی بی انصفی میکنن من خیلیارو میشناسم همسرشون طلاق نداده یا همسرشون بچشونه نداده و مجبوری سر زندگی موندن ولی چه فایده خیلی عذر میخوام گوه تو اون زندگی که توش محبت و صمیمیت و احساس مرده به درد اشغالی میخوره

بدترین شغل دنیا مادر بودنه ..همیشه بابام میگه .بیشتر خدا رو صدا بزن  دستت رو بگیره ان شاالله

۱بار قبل ازینکه بچه داشته باشم تصمیم گرفتم جدا بشم رفتم با بابام هم صحبت کردم 

بابام گفت بیاد اونجا ۳تایی نشستیم حرف زدیم بابام از من پرسید دوسش داری؟ گفتم با اینکارایی ک میکنه دیگ دوسش ندارم . بابام گفت یعنی میخای جدا بشی؟ گفتم آره.  بعد ازون پرسید ، گریه ش گرفت گفت فلانی(اسم من) عشق منه همه ی زندگی منه بدون اون نمیتونم زندگی کنم و ... البته بگم کلا راحت ازین حرفا نمیزنه و گریه هم تا حالا شاید ۲-۳بار ازش دیدم

بعد بابام گفت خب تو ب چه شرطی حاضری زندگی کنی؟ گفتم بیاد مشاوره اونم قول ااد وای از وقتی برگشتم زد زیرش البته نه مستقیم ها ولی هردفعه ۱جور شونه خالی کرده و هی میگه ولش کن اینا چرت و پرت میگن دور از جون مشاورها البته

میدونی تو کشورمون واسه خانوما خیلی سخت میگیرن واقعا خیلی بی انصفی میکنن من خیلیارو میشناسم همسرشون ط ...

دم از حضرت فاطمه میزنن حتی ب زنا احترام و ارزش نمی زارن.فقط لب و دهن هستن 

۱بار قبل ازینکه بچه داشته باشم تصمیم گرفتم جدا بشم رفتم با بابام هم صحبت کردم  بابام گفت بیاد ...

خدا رو شکر اخلاقی داره ک میشه ازش دل کند .😥😥😥😥باباها مگه بد زندگی بچه شوند میخوان از صدتا مشاور کار پدر و مادرها بهتره بالاخره دلسوز ترن

اسی عزیزم الهی به حق این وقت عزیز مشکلت حل بشه خواهرم خدا پشت و پناه تو و بچه های گلت باشه اون طفل م ...

ممنونم عزیزم

انشاالله مشکل همه حل بشه

انقدر نذر و نیاز و چله و نماز و دعا و .... ولی هیچ فرقی نمیکنه😥😥