2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بشین زندگیتو بکن وقتی اعتمادش کامل شد خوب میشه به دو تا بچه فکر کن آینده اونا چی میشه همیشه خراب کردن راحته به جای خراب کردن زندگی و مردت را بساز عرضه داشته باش و خودت را قوی کن اگه خاطر بچه هات برات مهمه و اگه هوش و حواست پیش کس دیگه ای نیست زندگیتو بکن و به طلاق فکر نکن اون طفل ها هم بابا و هم مامان میخوان 

دل را  به حریم عشق بسپار و برو فرسنگ به فرسنگ خدا با ما هست
مخارجت چی ؟؟ شوهرت قبول میکنه بچه هارو ببری؟؟ میدونی ک بچه هارو بخای ادیگ ازدواج دوم نمیتونی بکنی ؟ ...

چطوری معرکه کنم؟

اگ طلاق نگیرم ک نمیتونم مهریه مو بگیرم تا ۱جای مستقل بگیرم

تا وقتی هم ک خودش نیاد مشاور میگ هیچ کمکی نمیتونم بکنم

شکایت کن ازش نمیتونی یعنی بگو خرج بچه هامو نمیده البته حقیقتو بگو 

بین خودمون بمونه !دنیا با تو انتهای قصه قشنگیه که قشنگیاش بی انتهاست 😉🤭
بشین زندگیتو بکن وقتی اعتمادش کامل شد خوب میشه به دو تا بچه فکر کن آینده اونا چی میشه همیشه خراب کرد ...

اگ قرار بود اعتمادش ساخته بشه تا حالا شده بود 

منم انقد تلاش کردم و ب هیچ جا نرسیده ک الان دارم این کار و میکنم

اگ هوش و حواسم جای دیگ بود هیچوقت رفتارهای شوهرم و سختی های بعد طلاق برام مهم نبود پس وقتی میخوای ۱حرفی بزنی لطفا فکر کن بهش

چطوری معرکه کنم؟ اگ طلاق نگیرم ک نمیتونم مهریه مو بگیرم تا ۱جای مستقل بگیرم

نه عزیزم مهریه ربطی ب طلاق نداره ...هرموقه اراده کنی شوهر مدیونه باید کل مهریه رو بده چه زندگی کنی چه طلاق ...شما با ی وکیل مشورت کن بهت توضیح میده... 

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!
فکر  کنم طلاق گرفتن سخته مگر اینکه توافقی باشه

فکر کنم راضی باشه ب طلاق

چون چند شب پیش ک دوباره با شکهاش زندگیمون و آتیش زد بهش گفتم ازت متنفرم و خ وقته دارم تحملت میکنم از زندگی من و بچه هام برو بیرون

امروز بعد کلی پیام دادن زده بود ک مهریه ات انقد میشه و هروقت خاستی بریم دادگاه 

نه عزیزم مهریه ربطی ب طلاق نداره ...هرموقه اراده کنی شوهر مدیونه باید کل مهریه رو بده چه زندگی کنی چ ...

ایهو میدونم

ولی تقریبا اینا همشون تو حرفه در عمل چیزی دست من و نمیگیره فعلا ک بخام ۱زندگی جدا درست کنم برای خودم و بچه هام

چون نمیخام برم خونه بابام

انشالله که همه چی درست میشه و اینو از ته دل میگم انشالله روزی تاپیک میزنی که زندگیم عالی ترینه  ...

انقد ازین دلخوشی ها بخودم دادم و ب هیچ جا نرسید ک دیگ سعی کردم فقط واقع بین باشم