2777
2789
عنوان

ابراز علاقه برادرشوهرم

1085 بازدید | 40 پست

سلام ب همگی

برادرشوهره من ۳سال ازم کوچیکتره وهمیشه برام مثل برادر بوده...

نمیدونم ب حساب صمیمیتی ک باهم داشتیم یاچی...

یه شب پیام داد و گفتش ک اره من دوستت دارم و فلان...

منم عصبی شدم ک توخجالت نمیکشی من متاهلم،زنِ داداشتم...تادید اینجوری گفتم ازترس ابروس واینکه ب داداشش و خانوادش چیزی بگم...سریع گارد گرفت ک من خودمو میکشم وازاین حرفا...

منم واقعیتش از ترس اینکه دست ب همچین کاری بزنه سکوت کردم...این ابرازعلاقه هاش گاه گاهی ادامه داشت...

ولی بعداز ی بحث و قهری ک بین من و شوهرم پیش اومد دیگ خداروشکر هم پیاماقطع شد...هم رفت وآمدش ب خونمون کم شد...

نمیدونم واقعا کسی ک برام مث برادرم بود ومن بایدعین خواهرومادرش میبودم چطور میتونه همچین حسی ب من داشته باشه...

یادش ک میوفتم کلافه میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله برای پربازدید شدنه 💔💔🚶🚶  

نه عزیزم....واقعا اگ تاپیکامو بخونی میفهمی انقدمشکل دارم ک بخدا بازدید داشتن ونداشتن برامن مهم نیس

فقط وقتی میبینمش...یاوقتی یادش میوفتم کلافه میشم..

امشب خونمون بود و باز حالم بدشده بایاد حرفاش

اگه به شوهرت نگی زندگیت رو هوا میره وسلام فردا یه چیزیم بفهمن همین برادر شوهرت میگه زنت خودش خواسته ...

وای نه...

بخدا خیلی میترسم

شوهرم اگ بفهمه ک بدتر....

چون همسرم به خودیه خود قلبش مشکی هس...

اینم بفهمه ازهمه چی منع ومحروم میشم و بدترمیشه

وای نه... بخدا خیلی میترسم شوهرم اگ بفهمه ک بدتر.... چون همسرم به خودیه خود قلبش مشکی هس... اینم ...

ولی اگه بعدا بفهمه چی میگه چرا نگفتی برادر شوهرتو از همه جا بلاک کن کلا جوابشو نده

اگه به شوهرت نگی زندگیت رو هوا میره وسلام فردا یه چیزیم بفهمن همین برادر شوهرت میگه زنت خودش خواسته ...

همش باخودم فک میکنم اگ همچین حرفی بزنم اینکه انقد وقیح بازی دراورد وازخودکشی حرف زد...فرداهم ب شوهرم میگ زن خودت بهم ابرازعلاقه کرده...

بخدا درظاهرهم یحوریه ک ادم فکرشم نمیکنه همچین ادمی باسه

با داداش گفتن تو ، اون داداشت نمیشه نامحرمه 

اون یه غلطی کرده تو چرا الان به فکرشی ؟ 

این درس بشه برات ان شاءالله

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷