2777
2789
عنوان

ابراز علاقه برادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1085 بازدید | 40 پست
این دوران هم میگدره گلم،نگران نباش احتمالا الان با کسی وارد فاز عاطفی نیست،بعدا یکی رو پیدا کنه کلا ...

اره اتفاقا جدیدا انگار رفته تواین فازا

داره خیالم راحت میشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره اتفاقا جدیدا انگار رفته تواین فازا داره خیالم راحت میشه 

چه بهتر خخ

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
فداتشم ک عزیزم

خدا نکنه گلم

انشالله بهترینها برات رقم بخوره😘

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
دورت بگردم عزیزم همچنین برای تو

😍😍🙏🙏

بهش محکم تذکر بده 

احتمالا میدونه همسر شما بددل و کاری از دستت بر نمیاد که بخوای رسواش کنی 

همین که رفت و آمدتو کم کردی خیلی موثره 

امید که به مرور شرمنده بشه 

پیام هاشو نگه دار برای روزی که خواست تو رو متهم کنه خیلی به دردت میخوره 

عجب صبری دارد این گربهء نفرین شدهء کره زمین💔به امید جهانی بدون جنگ پر از صلح و آرامش 🏳️ (♥️🧿🦋خدایا ممنونتم که همچین معجزه ای👼🏻 🤰🏼برای من رقم زدی،این حس خوب سهم من هم شد 👩🏼‍🍼🦋🧿 ♥️)

اون بچس، زده بالا معلوم نیست چه غلطی میکنه، باهاش جز سلام و احوال پرسی حرفی نزن، سعی کن شمارشم خاموش کنی... به نظرم اگه به شوهرت بگی اوضاع بدتر میشه

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان، هی چرخ بزن در دل من، دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضرباان  28 خرداد 1401 دخترکم پا به دنیای عاشقانه من و باباش گذاشت، امیدوارم رفیق های خوبی برای همدیگه باشیم... دعا کنید لایق بهترین  هدیه خدا باشم و بتونم خوب تربیتش کنم... حس شیرین مادری رو برای همه منتظرا آرزو میکنم

عزیزم سلام این موضوع برای منم متاسفانه پیش اومده الان میشه بگید شما چکار کردید و چطوری مدیریت کردید اون شرلیطو

من تذکر جدی دارم و بعدش با روانشناس صحبت کردم اما خیلی ناراحت و نگرانم 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .