2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من‌حاجتم مادرشدنه صلوات زیارت عاشورا دعای توسل برداشتم ک تمومم شد ولی هیچ خبری نشد کلیم نذ الانم چهله دعای معراج با نماز حضرت فاطمه برداشتم 

لطفان برای مامان شدنم صلوات بفرستید 🙏🙏الهی به ارزوهای قشنگتون برسید .خیلی خیلی محتاج دعا های از ته دلتون هستم 

هیچ کار نکن رها کن 

خدا بخواد بده میده نخوندم بده با هزار نذر و نیاز نمیده و نمیشه 

آنقدر حرص نزن واسه پوستت خوب نی

حالا من واست دعا میکنم انشالا که بشه 

خدا کنه خدا صدای منو بشنوه خواستتو بده اگه قبول کنه 

تو هم واس من دعا کن 

شاید اگه واس هک دعا کنیم خدا دلش بسوزد یه مددی برسونم به ما 

بلند بگو آمین 

فعلا بای بای 

من‌حاجتم مادرشدنه صلوات زیارت عاشورا دعای توسل برداشتم ک تمومم شد ولی هیچ خبری نشد کلیم نذ الانم چهل ...

از امام محمد باقر علیه السلام نقل شده است:که مردی از کمی فرزند به امام شکوه نمود. امام به ایشان فرمود: سه روز بعد از نماز عشا و صبح این کارها را انجام دهد:

70 مرتبه  سبحان الله،

70 مرتبه استغفرالله،

و این اذکاررا ختم کند به آیات 12-10 سوره نوح. و در شب سوم با همسرت تماس برقرار کن خداوند به تو فرزندی عنایت خواهد کرد. (8)

ختم سوره  نوح و مزمل برای رفع هم و غم

برای رفع همّ و غم؛ سوره نوح در هر روز ، آثار لطیفی در روح انسان می گذرد.

در روایت دارد:  «همّ الساعة  هرم سنه» یک ساعت غم خوردن مساوی است با یک سال پیر شدن.

مداومت به تلاوت این سوره هم و غم های انسان را از بین می برد چه نسبت به گذشته و چه آینده و باعث می شود روح لطیف تر و تفکرات انسان زلال تر گردد.

همچنین هر روز سوره مزمل را خواندن برای انسان باعث ثروت و دولت می شود و گرفتاری ها و فقر و سختی های دنیوی و اخروی را از انسان برمی دارد و هم و غمّش را از بین می برد. (9)

چهارده صلوات لطفا برا حاجتم بفرستید