محیلی مدیر عضویت: 1399/12/03 تعداد پست: 69 عنوان دیگه نمیدونم به کجا و کی نذر کنم حاجت بگیرم | مشاهده متن کامل بحث + 2250 بازدید | 34 پست هر چی که فکرشو بکنید خوندم و انجام دادمواقعا کم آوردم 1400/11/12 | 04:34 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mersana61 عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 27707 خانوما دعای نی نی سایتیا رد خور نداره.برای هم دعا کنین.برای من دل شکسته هم دعا کنید.😔😔😔
محیلی مدیر استارتر عضویت: 1399/12/03 تعداد پست: 69 چن سالتونه؟؟ همه چی رو بسپار ب خود خدا بهترین هارو براتون رقم میزنه 26 سالمه،خاستگارم نسبتا زیاد دارم اما انگار نمیشه
haniii_ss عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 8916 26 سالمه،خاستگارم نسبتا زیاد دارم اما انگار نمیشه عزیزم هنوز سنی نداری ک تازه شما وارد جوانی شدی انشاالله ازدواج موفق و سر شار از خوشبختی داشته باشی
نازی۱۱۲۰ عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 845 ختم یا علی بگو یا زیارت عاشورا بخون بعدش دو رکعت نماز می خونی بعد از نماز وداع میکنی بعدش زیارت علقمه رو میخونی تو مفاتیح هست روش خوندش کامل توضیح داده
_mohadeseh عضویت: 1400/01/11 تعداد پست: 2436 عزیزم سوره طاها رو ۲۱ روز بخون واسه ازدواجهو اینکه تاپیک نذر نرجس خاتون منوهم بخون عالیه رد خور ندارهنماز شب و ختم صلوات هم عالیه سفارش داستان کوتاه و سناریوی کلیپ و رمان پذیرفته می شود
عشقمخدایمهربونمونه عضویت: 1400/03/01 تعداد پست: 6426 تا پای ازدواج با چن نفر رفتم به هم خورده به دلایل مختلف دلہ کسیونشکستی ؟زیاد غیبتہ مردمونمیکنی؟این دوتامن امتحان کردم مانع دعامیشن،،،،یہ مدت بروتوی کار محبت کردن وکار خیر،،نمازاول وقت ونمازشب وذکریونسیہ واستغفراللہ وصلواتم ھروزبفرست،،حرفاتوواسہ خدابنویس اول واسہ ھرچیزی تشکرکن بعد توبہ کن بعدآرزوھاتوبگوخداخیلی مھربونہ جبران میکنہ واست،،اگہ تونستی 3روزھم بہ نیتہ حاجتت روزہ بگیر
محیلی مدیر استارتر عضویت: 1399/12/03 تعداد پست: 69 دلہ کسیونشکستی ؟زیاد غیبتہ مردمونمیکنی؟این دوتامن امتحان کردم مانع دعامیشن،،،،یہ مدت بروتوی کار محبت ... نه باور کن،اهل غیبت نیستم،اگرم کسی ازم ناراحت باشه خودم همیشه عذرخواهی میکنم،خیلیا میگن طلسمی و فلان اما من اعتقاد ندارم،مامانم میگه حتما اینا قسمتت نیستن
ماه۱اسمون۲ عضویت: 1400/06/20 تعداد پست: 512 بهتر كه نميشه عزيزم الان بهم بخوره بهتر از اينه تو عقد بهم بخوره كهققط بسپر دست خداطلسم و سحر و جادو هم كشكهازدواج واقعا چيز عجيبيه براي جوش خوردنش نبايد اصرار كرد به خدافقط توكل كني مطمان باش خدا از مادر بهت مهربون تره
تاااارا عضویت: 1400/11/09 تعداد پست: 11511 منم همینطورنذر ، صدقه ، انرژی مثبت ، دعای جمعی....هیچکدوم جواب نمیده خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
محیلی مدیر استارتر عضویت: 1399/12/03 تعداد پست: 69 بهتر كه نميشه عزيزم الان بهم بخوره بهتر از اينه تو عقد بهم بخوره كه ققط بسپر دست خدا طلسم و ... مرسی از حرفات💖
محیلی مدیر استارتر عضویت: 1399/12/03 تعداد پست: 69 منم همینطور نذر ، صدقه ، انرژی مثبت ، دعای جمعی.... هیچکدوم جواب نمیده من دعایی تو جهان نیس که نخونده باشم،اصن دارم انگار بی اعتقاد میشم😞
تاااارا عضویت: 1400/11/09 تعداد پست: 11511 من دعایی تو جهان نیس که نخونده باشم،اصن دارم انگار بی اعتقاد میشم😞 منم ، الانم دارم با گریه مینویسم ، منتظر یه معجزم، اما هرکاری میکنم نمیشه😭😭😭😭 خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
تاااارا عضویت: 1400/11/09 تعداد پست: 11511 دلہ کسیونشکستی ؟زیاد غیبتہ مردمونمیکنی؟این دوتامن امتحان کردم مانع دعامیشن،،،،یہ مدت بروتوی کار محبت ... منم نذر کردم اگه حاجتم براورده بشه ، ۳ روز روزه بگیرم❤❤❤ خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
محیلی مدیر استارتر عضویت: 1399/12/03 تعداد پست: 69 منم ، الانم دارم با گریه مینویسم ، منتظر یه معجزم، اما هرکاری میکنم نمیشه😭😭😭😭 حس میکنم خدا اصن منو نمیبینه،کلا صبح تا شب در حال قرآن خوندنو دعا خوندنم،انگار خدا پشت به من کرده
تاااارا عضویت: 1400/11/09 تعداد پست: 11511 حس میکنم خدا اصن منو نمیبینه،کلا صبح تا شب در حال قرآن خوندنو دعا خوندنم،انگار خدا پشت به من کرده عزیزم، حالتو میفهمم🥺🥺🥺 خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️