2777
2789
عنوان

a b c d e f (did you want that i say u? be hamthis khial bash)

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 48 پست
😂😂😂😂خیلی جالبه که تو سایت بارداری اینهمه اطلاعات عمومیِ بالا هست

ما از جهنمیانیم😂😂

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
بی بلاوز😄 افرادی که تو تاپیک انلایننو چک کردم اسمت فان بود نمیدونم چرا گفتمش😂حس کردم همذات پنداری ...

آره دیگه

اصولا میگن اونی که به ما ن‌..یده بود

کلاغ ک.. دریده بود😂

زین پس در این منطقه ضرب المثل و عبارات جذاب (عموما مورد استفاده در دعوا) نصب می‌گردد، در صورت به خاطرآوردن ضرب المثلی جدید، به صاحب اکانت اطلاع دهید. اسم کاربریم برگرفته از ضرب المثل زیبا و پر مفهومیه که میگه {اونی که به ما ن*یده بود کلاغ ک*ن دریده بود}  یه ضرب المثل دیگه هست که میگه {طرف دنبال گ*ز هوایی میگرده}، یعنی دنبال بهانه‌ست که کار خودشو پیش ببره   نگید اینا به چه درد من میخوره اینا تو تمام زندگیتون به کار میاد  در ضمن عبارت جذاب و جدیدی که شنیدم شغالِ کوهی هست، استفاده بفرمایید عزیزان 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینستا تیک تاک چیه بچه بازیه، خودم کنسرت تو حموم خونمون میذارم💅 اوری بادیی بات یور داگگگگگگ یو کن آ ...

منظورم نحوه ی اشنایی بود😂

تو کنسرتای جهانی ببینمت سوتون سلطان

همیشه میخواستم بدونم خواهر داشتن چجوریه⁦◉‿◉⁩

زین پس در این منطقه ضرب المثل و عبارات جذاب (عموما مورد استفاده در دعوا) نصب می‌گردد، در صورت به خاطرآوردن ضرب المثلی جدید، به صاحب اکانت اطلاع دهید. اسم کاربریم برگرفته از ضرب المثل زیبا و پر مفهومیه که میگه {اونی که به ما ن*یده بود کلاغ ک*ن دریده بود}  یه ضرب المثل دیگه هست که میگه {طرف دنبال گ*ز هوایی میگرده}، یعنی دنبال بهانه‌ست که کار خودشو پیش ببره   نگید اینا به چه درد من میخوره اینا تو تمام زندگیتون به کار میاد  در ضمن عبارت جذاب و جدیدی که شنیدم شغالِ کوهی هست، استفاده بفرمایید عزیزان 
الان اینو یه تعریف در نظر بگیرم یا چی:"))))

اره دیگه بذا موضوعو واست شرحه شرحه کنم

وقتی ی نفر میگه تو شبیه منی یعنی داره ازت تعریف میکنه

حالا چَرا؟ چون هر ادمی ی سبک زندگی داره یعنی انتخابش کرده و به خاطر این انتخابش کرده که از نظرش بهترین سبکه:)

آره دیگه اصولا میگن اونی که به ما ن‌..یده بود کلاغ ک.. دریده بود😂

😂😂😂😂😂😂

خیلی با این شعرای کوچک ولی پرمحتوا حال میکنم

ما ک رفتیم نگران ک،،، لق دگران

بادی بودو راهی داشت ایا باتو کاری داشت؟

بقیه شو حضور ذهن ندارم متاسفانه

اره دیگه بذا موضوعو واست شرحه شرحه کنم وقتی ی نفر میگه تو شبیه منی یعنی داره ازت تعریف میکنه حالا ...

مرسی از شرح موضوع:")))))) الان خیلی خوشحالم که یکی که شبیه منه-و معتقده من شبیهشم- ازم‌تعریف کرده💅 خب حالا چند سالته:"))) البته دیدم اونجا گفته بودی ۱۸، منم ۱۷. فقط بلد نیستم چجوری باید دوست شم، همین سوالو بلدم💕=)))😂

😂😂😂😂😂😂 خیلی با این شعرای کوچک ولی پرمحتوا حال میکنم ما ک رفتیم نگران ک،،، لق دگران بادی بود ...

آره ضرب المثلای ک.. دار خوبن

اسمم هم برگرفته از نصایح مادربزرگمه