2777
2789
عنوان

a b c d e f (did you want that i say u? be hamthis khial bash)

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 48 پست

وای اهنگه پلی شد😂😐🤦🏻‍♀️

چی میگه این

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
همشو نخوندم خلاصه بگو

شرمندانه این بحثایی که درمورد یه چیز واحد نیستن و پایه و اساس خاصی ندارن قابل خلاصه کردن نیستن

ولی چرا نپریدی تاپیک بغلی و خواستی خلاصه شو بدونی؟به منظور نگیر قشنگم کنجکاو شدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همه ی ما مریضیم

اینم درسته

ولی بستگی داره تعریفت از بیماری چی باشه

مثلا هر ادمی حداقل اقلش یه اختلال شخصیتی یا یه خطای روانشناختی رو داره ولی بیشتریا بیمار ب حسابش نمیارن

تا حالا ندیده بودم جز خودم کسی یتونه انقدر چرت و پرت پشت سر هم ردیف کنه😂 دستخوش دست و پاتو چک ک ...

ای ژان😂😂😂خیلی معدودیم ماها

البته من ی تقلب ریزم کردم دوپینگ کردم الان

ولی حالت عادیمم همینقد فیریکم

خال دست و پا دارم کمرم دارم و گردن🙂

کلشو خوندم میشه با من دوست شی؟ :"))))))))

ب ناموصم قسم یکم احتمالشو میدادم یکی بخواد باهام دوست شه 😂 چون خودمم خیلییی کم پیش اومده بخوام از رو نوشته ها و مود کسی بخوام طرفو بیشتر بشناسم و باهاش وقت بگذرونم

چشم🙂

ای ژان😂😂😂خیلی معدودیم ماها البته من ی تقلب ریزم کردم دوپینگ کردم الان ولی حالت عادیمم همینقد فی ...

هیچی دیگه

خواهر در اومدی  

زین پس در این منطقه ضرب المثل و عبارات جذاب (عموما مورد استفاده در دعوا) نصب می‌گردد، در صورت به خاطرآوردن ضرب المثلی جدید، به صاحب اکانت اطلاع دهید. اسم کاربریم برگرفته از ضرب المثل زیبا و پر مفهومیه که میگه {اونی که به ما ن*یده بود کلاغ ک*ن دریده بود}  یه ضرب المثل دیگه هست که میگه {طرف دنبال گ*ز هوایی میگرده}، یعنی دنبال بهانه‌ست که کار خودشو پیش ببره   نگید اینا به چه درد من میخوره اینا تو تمام زندگیتون به کار میاد  در ضمن عبارت جذاب و جدیدی که شنیدم شغالِ کوهی هست، استفاده بفرمایید عزیزان