2777
2789
عنوان

a b c d e f (did you want that i say u? be hamthis khial bash)

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 48 پست

وای اهنگه پلی شد😂😐🤦🏻‍♀️

چی میگه این

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
همشو نخوندم خلاصه بگو

شرمندانه این بحثایی که درمورد یه چیز واحد نیستن و پایه و اساس خاصی ندارن قابل خلاصه کردن نیستن

ولی چرا نپریدی تاپیک بغلی و خواستی خلاصه شو بدونی؟به منظور نگیر قشنگم کنجکاو شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه ی ما مریضیم

اینم درسته

ولی بستگی داره تعریفت از بیماری چی باشه

مثلا هر ادمی حداقل اقلش یه اختلال شخصیتی یا یه خطای روانشناختی رو داره ولی بیشتریا بیمار ب حسابش نمیارن

تا حالا ندیده بودم جز خودم کسی یتونه انقدر چرت و پرت پشت سر هم ردیف کنه😂 دستخوش دست و پاتو چک ک ...

ای ژان😂😂😂خیلی معدودیم ماها

البته من ی تقلب ریزم کردم دوپینگ کردم الان

ولی حالت عادیمم همینقد فیریکم

خال دست و پا دارم کمرم دارم و گردن🙂

کلشو خوندم میشه با من دوست شی؟ :"))))))))

ب ناموصم قسم یکم احتمالشو میدادم یکی بخواد باهام دوست شه 😂 چون خودمم خیلییی کم پیش اومده بخوام از رو نوشته ها و مود کسی بخوام طرفو بیشتر بشناسم و باهاش وقت بگذرونم

چشم🙂

ای ژان😂😂😂خیلی معدودیم ماها البته من ی تقلب ریزم کردم دوپینگ کردم الان ولی حالت عادیمم همینقد فی ...

هیچی دیگه

خواهر در اومدی  

زین پس در این منطقه ضرب المثل و عبارات جذاب (عموما مورد استفاده در دعوا) نصب می‌گردد، در صورت به خاطرآوردن ضرب المثلی جدید، به صاحب اکانت اطلاع دهید. اسم کاربریم برگرفته از ضرب المثل زیبا و پر مفهومیه که میگه {اونی که به ما ن*یده بود کلاغ ک*ن دریده بود}  یه ضرب المثل دیگه هست که میگه {طرف دنبال گ*ز هوایی میگرده}، یعنی دنبال بهانه‌ست که کار خودشو پیش ببره   نگید اینا به چه درد من میخوره اینا تو تمام زندگیتون به کار میاد  در ضمن عبارت جذاب و جدیدی که شنیدم شغالِ کوهی هست، استفاده بفرمایید عزیزان