2777
2789
عنوان

a b c d e f (did you want that i say u? be hamthis khial bash)

191 بازدید | 48 پست

ghijklmnopqrstuvwxyz

اگر غلطی توش بود بهم بگین چون میدونم مردم همینجوری حرف نمیزنن ولی عاشق اینن که بقیه رو اصلاح کنن یه جورایی این حس بهشون حس خوبی میده که من بلدم و اون بلد نیست 

بگذریم، بیاین تا یکی دیگه از بدیهیاتو بهتون یاد بدم و البته یه ترفند کاربردی برای اونایی ک پیج اینستا دارن

این ترفند برای همهههه ی پیجا و همه نوع پستی جوابه چون اصن به نوع پست ربط نداره

یادتونه قبلنا مد بود ی اسلاید میذاشتن بین پستا ک اره عمرا اسم دختری ک با حرف ق داشته باشیم

نصف بیشتر کامنتا کسایی بودن که گفته بودن هوهوو ضایع شدی داریم قمر، قابلمه، قمر شاشو، قمر پلاستیکی و...

درصورتی ک خودشون ضایع شده بودن و کامنتای پست زیاد شده بود و اینجاس ک حس برتری خواهی باعث شده تا کامنتای پستش بیشتر شه و پیجش پیشرفت کنه و تبلیغات بیشتر بگیره و پولش بیشتر شه (البته پول بی کالاسه پس) درامد بیشتری کسب کنه

خوووبببب حالا چقد از این شاخه به اون شاخه میپرم و بحثو باز میکنم سعی میکنم کمترش کنم واسه شما بی حوصله های گشادِ خودم🫂

چی میگفتیم؟ اها ترفنده رو بهتون میگم چون مطمئنم کسی که تا اینجا خونده بقیه شم میخونه چرا؟ چون یادگیری ترفند همیشه منفعت داره و همه ی ادما دنبال منفعت خودشونن حتی من. ولی تو که نمیدونی من از اینکار چه منفعتی میبرم میدونی؟(خنده ی شیطانی)

ای بابا دوباره بحث کش پیدا کرد بریم سر اصل مطلب ما اومدیم که دخترونو واسه غلامش خواستگاری کنیم البته اگه به غلامی غبول کنن (هیچی نیست نمک ریختم اخه سرریز شده بودم)(من متاسفانه نمیدونم غبول با ق هست 😔)

اون قدیمیه درسته ترفند هست ولی خز شده دیگه درصورتی که بازم جوابگوعه ولی یه ترفند جدید هستتتت خیلی جوابه

شت فکرشو کن دوتارو باهم بکار ببریم میشیم یه پولدارِ خز

حالا ترفنده چیه؟عدد ۸۵۸۵ رو به سامانه ی۶۹دوتا صفر ارسال کنید تا پیامکش بپره رو گوشیتون

عع جدی باش دیگه 

باش

هرکسی لیاقت نداره من علممو در اختیارش بذارم پس فقط کسایی که تا اخرشو خوندن و کنجکاوی داشت مغزشونو جر میداد پست بذارن بگن ترفندو بگو تا بگم 

در جواب اون عشقایِ دلم که میخوان نمکِ خز بریزن بگن چیزی زدی(خودمم از این تلخ بازیا درمیارم) باید بگم اره زدم

واقعا زدما

اشتباها فک نکنین شوخ طبعم و مزاح میکنم

معمولا از اول یبار میخونم متنو بعد کارای اداریشو ادامه میدم میکنم ولی الان وقتم تنگه و حوصلشو ندارم 

جررر😂فک کن چون طولانیه کسی پست نذاره و اناناس شم

ولی میدونم که میذاره چون من حس شیشمی ام و حسم هیچوقت درست نمیگه

انشالله خدا شفات میده

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آناناس نشدی نجات یافتی🙄

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
مریض نیستم که

همه ی ما مریضیم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

تا حالا ندیده بودم جز خودم کسی یتونه انقدر چرت و پرت پشت سر هم ردیف کنه😂 دستخوش

دست و پاتو چک کن ببین خال مال نداشته باشی خواهرم در بیای

زین پس در این منطقه ضرب المثل و عبارات جذاب (عموما مورد استفاده در دعوا) نصب می‌گردد، در صورت به خاطرآوردن ضرب المثلی جدید، به صاحب اکانت اطلاع دهید. اسم کاربریم برگرفته از ضرب المثل زیبا و پر مفهومیه که میگه {اونی که به ما ن*یده بود کلاغ ک*ن دریده بود}  یه ضرب المثل دیگه هست که میگه {طرف دنبال گ*ز هوایی میگرده}، یعنی دنبال بهانه‌ست که کار خودشو پیش ببره   نگید اینا به چه درد من میخوره اینا تو تمام زندگیتون به کار میاد  در ضمن عبارت جذاب و جدیدی که شنیدم شغالِ کوهی هست، استفاده بفرمایید عزیزان 
کلاغ ماتحت دریده

جونز

زین پس در این منطقه ضرب المثل و عبارات جذاب (عموما مورد استفاده در دعوا) نصب می‌گردد، در صورت به خاطرآوردن ضرب المثلی جدید، به صاحب اکانت اطلاع دهید. اسم کاربریم برگرفته از ضرب المثل زیبا و پر مفهومیه که میگه {اونی که به ما ن*یده بود کلاغ ک*ن دریده بود}  یه ضرب المثل دیگه هست که میگه {طرف دنبال گ*ز هوایی میگرده}، یعنی دنبال بهانه‌ست که کار خودشو پیش ببره   نگید اینا به چه درد من میخوره اینا تو تمام زندگیتون به کار میاد  در ضمن عبارت جذاب و جدیدی که شنیدم شغالِ کوهی هست، استفاده بفرمایید عزیزان