2777
2789

یه پسره بود بهش درس میدادم 

4سال از من کوچیکتر بود

به طور اتفاقی فهمیدم معتاده 

از تو استوری اینستاش

در صورتی که اصلا بهش نمیومد چون خیلی خوشگلههه

من بهش گفتم این کارو نکن فلان

رفت پول داد پیج منم هک کردن 😢

داداشم پیجشو داد به من

داشتم لایو امشبشو نگاه میکردم

به دوستش میگفت حقوق یه روزت چقده میگف ٣تومن

گفت من اون شب فقط اندازه ١٠ روز حقوق تو زدم

دیگه بقیه رو فک کن

منظورش کوکائین بود😢

اندازه حقوق یکی دوماه ما فقط خرج موادشونه☹️

تازه با پول ددی در شرف خلبان شدنه

واقعا انگیزه ای برا ادامه دادن ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مقایسه نکن  هیچوقتتتتت،تو داخل زندگی بقیه نیستی

مقایسه‌ی چی واقعا؟! زمین تا آسمون تفاوت داریم تفاوت هامون مثل روز روشنه بعد مقایسه نکنیم!؟ البته من کلی گفتم😁

از اول خلقت همیشه همین بوده .

نه اینکه باید قبول کنیم اما سیستم زندگی انسانها همین بوده فقط و فقط تو بعضی جوامع کوجک اونم تو زمان محدودی مقداری تعادل بوده فکرش رو زیاد نکن شاید روزی زندگی شما هم عوض شد

زندگی انقدر ساده است که گاهی برای فهمیدن ان دچار مشکلات بزرگ می شویم
درسته ولی واقعا اینا سرخوشن يعني میتونم بگم تنها دغدغه شون اینه آخر هفته چیکار کنن 

ممکنه یه دردی داشته باشن که شما ندونی خدا یچیزی به یکی میده،به یکی دیگه یچیز دیگه میده....منم یه دوست داشتم فکر میکردم خیلی خوبن بعد که صمیمی شدم باهاش هزار تا مصیبت داشت که من به فکرم نمیرسید

باید دنیارو دَک کنیم/پسبخندنخندی مدیونی😉
مقایسه‌ی چی واقعا؟! زمین تا آسمون تفاوت داریم تفاوت هامون مثل روز روشنه بعد مقایسه نکنیم!؟ البته من ...

اخه یه معتاد پولدار بدرد چی میخوره؟من قبول دارم پول خیلی مهمه ولی یسریا شخصیت ندارن،مثل همین آدمی که در برابر حرف دبیرش اومده پیجشو هک کرده...

باید دنیارو دَک کنیم/پسبخندنخندی مدیونی😉

دارن پول دیگه 

میتونن

خر شانسن 

پارتی دارن 

یا بعضی هاشونم زرنگن و تلاش کردن

زندگی موسیقی گنجشک هاست🕊🕊                                            زندگی باغ تماشای خداست🌳                                                 زندگی یعنی همین پرواز ها 🦋       صبح ها 🌻🌱                                                          لبخندها 🙂🧡                                                             آواز ها 🎵..