2777
2789
عنوان

در چند قدمی مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 20930 بازدید | 536 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان دیگه بیشتر از یک ربع خوردم چشمم یکم سیاه شده مگه بالا آوردن فایده داره که می‌گوید بالا بیارم

شکر حق را کان دعا مردود شد.....من ضرر پنداشتم آن سود شد.....بس دعاها کان زیان است و هلاک...وز کرم می نشنود یزدان پاک(مولانا)
بیاری دوقطبی دارم بهم میگن دیوانه روانی  درصورتی که کاری بکار کسی ندارم کلا حرفم نمیزنم زیاد ...

عزیزم خواهش میکنم زنگ بزن اورژانس ...یکی از دوستام دو قطبی ..اونم چند ماه تو سال افسرده میشه و اشتهاش فوق العاده زیاد میشه ...اصلا توجهی به بچه اش نمیکنه ..ولی الان میره باشگاه میره پیاده روی میگه خیلی حال روحیش بهتره  به خاطر بچه ات خواهش میکنم زنگ بزن اورژانس 

خدایا دل هممونو آروم کن 😍آرامش و مهربانی سهم دل هممون آمین 🤲
هستم

بچه ها خیلی معصومن بعد مادر فکر کردی چه بلایی سرشون میاد؟؟پسرت فقط ۹ سالشه اگه حرفیم زده واقعا متوجه نبوده بیشتر بهشون محبت کن بکش سمت خودت لطفا الان فقط خودتو نجات بده 

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ‏ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖
الان دیگه بیشتر از یک ربع خوردم چشمم یکم سیاه شده مگه بالا آوردن فایده داره که می‌گوید بالا بیارم

سریع زنگ بزن اورژانش راهنماییت میکنن

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ‏ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖

تورو خدا راسته؟؟؟خداکنه الکی باشه

چراااااا اینکارو میکنی عزیزم 

بیماریت چیه

تورو خدا زنگ بزن به اورژانس 

پسرتتتتتتتتتتتتت به تو احتیاج داره!

هیچوقت نمیبخشتت...

تو این دنیا یه بچه فقط به مادرش نیاز داره

کاربرخانم هستم برای دردودل و مشورت اینجام[شروع رژیم:۱۲مهر تا ۲۶ اسفند ]الهی به امید تو
کجا رفتی؟؟ یه شماره از اطرافیانت بگو 

من هنوز هوشیارم

اما حالت تهوع بدی گرفتم

۷۰ تا کاربامازپین ۴۰۰ خوردم

شکر حق را کان دعا مردود شد.....من ضرر پنداشتم آن سود شد.....بس دعاها کان زیان است و هلاک...وز کرم می نشنود یزدان پاک(مولانا)