2777
2789
عنوان

در چند قدمی مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 20930 بازدید | 536 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مریضیت چیه عزیزم ...خواهش میکنم اگه واقعا این کارو کردی سریع با اورژانس تماس بگیر ...اون دنیام با خودکشی خراب میکنی ....خدا بزرگه باور کن خوده خدا تو قرآن گفته بعد هر سختی آسانی ...دو بار پشت هم ...

خدایا دل هممونو آروم کن 😍آرامش و مهربانی سهم دل هممون آمین 🤲

استارتر هستی؟؟لطفا ب حرفمون گوش کن ب بچه هات فکر کن😞😞

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ‏ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖
مریضیت چیه عزیزم ...خواهش میکنم اگه واقعا این کارو کردی سریع با اورژانس تماس بگیر ...اون دنیام با خو ...

بیاری دوقطبی دارم

بهم میگن دیوانه روانی 

درصورتی که کاری بکار کسی ندارم

کلا حرفم نمیزنم زیاد که بخوام آزارشان بدم

شکر حق را کان دعا مردود شد.....من ضرر پنداشتم آن سود شد.....بس دعاها کان زیان است و هلاک...وز کرم می نشنود یزدان پاک(مولانا)
چرا هیچوقت تاپیک خودکشی رو باور نمیکنم

منم الان وسط دوراهی هم مغزم میگه دروغ میگه دلم میگه یه کاری کن کاری هم نمیکنم ببین صاب تاپیک پیدات کنم من میدونم با تو حالا خود دانی من نهربون بودن تو این وضعیت حالیم نمیشه

زود برو انگشتتو بکن تو حلقت تا بالا بیاری ...بعد اگه از خانواده بی مهری دیدی برو به حرم امام رضا پناه ببر

برای خوشبختی همتون صلوات میفرستم ♥️شما هم اگه دوست داشتید برام صلوات بفرستید😍
منم الان وسط دوراهی هم مغزم میگه دروغ میگه دلم میگه یه کاری کن کاری هم نمیکنم ببین صاب تاپیک پیدات ک ...

خدا کنه فقط دروغ باشه😞😔😔😔

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ‏ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖
بیاری دوقطبی دارم بهم میگن دیوانه روانی  درصورتی که کاری بکار کسی ندارم کلا حرفم نمیزنم زیاد ...

تروخدا بچه تو شکمت گناه داره نکن لا اقل بزار اون به دنیا بیاد بعد برو بمیر نکن ترو خدا بالا بیار 

استارتر هستی؟؟لطفا ب حرفمون گوش کن ب بچه هات فکر کن😞😞

هستم

شکر حق را کان دعا مردود شد.....من ضرر پنداشتم آن سود شد.....بس دعاها کان زیان است و هلاک...وز کرم می نشنود یزدان پاک(مولانا)