2777
2789
عنوان

در چند قدمی مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 20930 بازدید | 536 پست
بیاری دوقطبی دارم بهم میگن دیوانه روانی  درصورتی که کاری بکار کسی ندارم کلا حرفم نمیزنم زیاد ...

چند روز پیش میخواستم بهتون بگم شما که بیماری دو قطبی دارید چرا سه تا بچه اوردید انگار خودتون روانشناسی خوندید شما دیگه چرا !!! 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

استارتر توروخدا اول یه چند قلوپ شیر بخور ، بالا بیار بعدم زنگ بزن اورژانس توروخدا ، وقتی تو بری پسرت ...

عزیزم مثه اینکه شما کامل نخوندی،استارتر همونموقه به بچه ش گفت که قرص خورده و رفتن بیمارستان و به خیر گذشت

استارتر توروخدا زنده ای؟؟؟

سلام

آره من زندم

برگشتم بعد از دوسه سال .اما اون آدم قبلی نیستم.من خیلی عوض شدم.

شکر حق را کان دعا مردود شد.....من ضرر پنداشتم آن سود شد.....بس دعاها کان زیان است و هلاک...وز کرم می نشنود یزدان پاک(مولانا)
الان چي شد 😐✋

من اینجام

برگشتم

زنده هستم

با بیماریم مقابله کردم

زدم تو دهن هرکسی که آرزوی حذف منو داشت

الهی شکر

شکر حق را کان دعا مردود شد.....من ضرر پنداشتم آن سود شد.....بس دعاها کان زیان است و هلاک...وز کرم می نشنود یزدان پاک(مولانا)
عزیزم یکبار دیگه عکستو میزاری

برگشتم و پیام هارو دیدم به خودم گفتم خدایا بابت امروزم شکرت 

شکر که ازون جهنمی که توش بودم درومدم

عسل بانو من این وسط یه چیزی رو متوجه نشدم.اینجوری که تو تاپیکای قبلی خوندم همسرت عاشقت بود و هواتو د ...

سلام عزیزم

بعد دوسه سال الان پیامتونو دیدم

من همسرم عاشقم بود منو می پرستید

خواهرش نشسته بود زیر پاش که زندگیمو بهم بریزه

خداروشکر که اون زمان زنده موندم و موندم و جنگیدم

اونقد جنگیدم که همسرم رو دوباره بدست اوردم 

خدا هم قشنگ گذاشت تو کاسه خواهرشوهرم

برگشتم و پیام هارو دیدم به خودم گفتم خدایا بابت امروزم شکرت شکر که ازون جهنمی که توش بودم درومدم

سلام عشقم خداروشکر که حالت خوبه

باباش نمیزاره عکس دخملشو جایی بزارم 😑🥺                          بزارم مشخصاتشو بگم به دلم نمونه حداقل🥺😜🤭                   دخملیم چشاش درشت و خوشمل مشکی تیله ای مثل مامانش داره😍😅 مژه هاشو که نگم عجیب دل میبره 🥰 پوست سفید برفی 🤍♥ لباش خوداااا نگم غنچه ای و قرمز قرمز 😍💋 صورت گرد و توپولی دلم میخواد گاز بگیرم ولی دخمل لوس باباش گریه میکنه😑🥺                                                                           عشقولیم زود بزرگ شو که کلییییی باهم کار نکرده داریم کلی خرید داریم باهم کلی باید باهم شهربازی بریم و دیوونه بازی دربیاریم 😅 🥰 دوست دارم ولی نه بیشتر از باباییت یادت باسه هاااا😅
سلام عشقم خداروشکر که حالت خوبه

ممنونم

واقعا خوب هستم و از خدا ممنونم که منو از جهنم نجات داد

سلام عزیزمبعد دوسه سال الان پیامتونو دیدممن همسرم عاشقم بود منو می پرستیدخواهرش نشسته بود زیر پاش که ...

آرههه بعداز دوسال.اصلا یادم نمیاد قضیه چی بود اما خداروشکر.الهی خوش باشی گلم.زندگی چه کارایی ک با ما نمیکنه🙁

آرههه بعداز دوسال.اصلا یادم نمیاد قضیه چی بود اما خداروشکر.الهی خوش باشی گلم.زندگی چه کارایی ک با ما ...

انشالله شما هم خوش باشید

ببخشید که اون زمان با حرفام ناراحتتون کردم و غصه هامو اینجا پخش کردم.