2777
2789
عنوان

در چند قدمی مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 20930 بازدید | 536 پست
تمام حق و حقوقتونو ازش بگیرین و حتما ی وکیل خوبِ کاربلد داشته باشین لطفاا همین الان باید برید سراغ ...

بچمو سقط کنم؟

شکر حق را کان دعا مردود شد.....من ضرر پنداشتم آن سود شد.....بس دعاها کان زیان است و هلاک...وز کرم می نشنود یزدان پاک(مولانا)
بچمو سقط کنم؟

عزیزم فردا به همین بهانه هزار تا حق و حقوق رو ازتون میگیرن

توانایی مالیتون در حدی هست که برید سراغ ی وکیل خوب؟

اصلا بی گدار به آب نزنید 

آهای فلک که گردنت از هممون بلندتره به ما که خسته ایم بگو خونه ی باهار کدوم وره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ده

این دارو هایی که میخوری رو بچه اثر نداره

مطمئن باش همون جوری که براثریه اتفاق همه چی رو ازدست میدیم یه بار هم بر حسب اتفاق همه چی رو بدست میاریم امیدوارم امروز،به دست بیاری همه اون چیزایی رو که ناخواسته از دست دادی

الان دختر وپسرت نمیگن که باهات بیان

مطمئن باش همون جوری که براثریه اتفاق همه چی رو ازدست میدیم یه بار هم بر حسب اتفاق همه چی رو بدست میاریم امیدوارم امروز،به دست بیاری همه اون چیزایی رو که ناخواسته از دست دادی
الان دختر وپسرت نمیگن که باهات بیان

پسرم عمشو مادر میدونه

پدرشم خداشه

منم یه مادر بی کفایتی ام براش میگه دوست ندارم کاش بمیری

دخترم خیلی دوسم داره.اما ۶ سالشه فقط

شکر حق را کان دعا مردود شد.....من ضرر پنداشتم آن سود شد.....بس دعاها کان زیان است و هلاک...وز کرم می نشنود یزدان پاک(مولانا)
پسرم عمشو مادر میدونه پدرشم خداشه منم یه مادر بی کفایتی ام براش میگه دوست ندارم کاش بمیری دخترم خ ...

الهی بگردم پسرت چن سالشه 

داره

خب میخوای چیکار کنی

پسرم عمشو مادر میدونه پدرشم خداشه منم یه مادر بی کفایتی ام براش میگه دوست ندارم کاش بمیری دخترم خ ...

عزیزم حرفاشونو‌ جدی نگیر بزرگ بشن درک میکنن 

بیخیال 

مهم الان فقط خودتی نه هیچ کسی

اگر کسی ازت حمایت نکرد خودت پشت خودت باش توکل کن به خدا کار درستو انجام بده

مطمئن باشه این دوران تاریک  تموم شدنیه فقط طاقت بیار و کار درست رو انجام بده همین

كاش دروغ گفته باشي

دخترت چه گناهي كرده، از نظر خودت نه مادر خوبي داري و نه مادرشوهر، پس كي ميخواد از اون بچه مراقبت كنه، دلت مياد بيفته زير دست نامادري

كاش دروغ گفته باشي دخترت چه گناهي كرده، از نظر خودت نه مادر خوبي داري و نه مادرشوهر، پس كي ميخواد ا ...

خدا کنه آدم تو موقعیتای سخت گیر نکنه

كاش دروغ گفته باشي دخترت چه گناهي كرده، از نظر خودت نه مادر خوبي داري و نه مادرشوهر، پس كي ميخواد ا ...

آخه من چیکار میتونم بکنم

این قبلا میگفت طلاقت نمیدم

حالا که خودشو لو داد صیغه نامش رو هم نشون داد گفت سریع از خونم بزن بیرون.نامه طلاق که اومد خبرت میکنم میای امضا میکنب