2777
2789
عنوان

در چند قدمی مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 20930 بازدید | 536 پست
عزيزم توروخدا بگو تاپيكت دروغه😭😭واقعا قرص خوردي؟؟ اسمشون چيه؟؟

عریزم

من مرخص شدم تو خونم

با رضایت شخصی شوهرم مرخص کرد

زندم

فقط امروز متوجه شدم شوهر یکساله یه زنو صیغه کرده.زنه از من ۹ سال بزرگتره

شکر حق را کان دعا مردود شد.....من ضرر پنداشتم آن سود شد.....بس دعاها کان زیان است و هلاک...وز کرم می نشنود یزدان پاک(مولانا)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله ولي چرا خودكشي، كاش دروغ گفته باشه، من خيلي استرسيم، الانم نگران اين خانم شدم

خودکشی تموم شد رفت

من بدترین اتفاق زندگیمو امروز متوجه شدم

شکر حق را کان دعا مردود شد.....من ضرر پنداشتم آن سود شد.....بس دعاها کان زیان است و هلاک...وز کرم می نشنود یزدان پاک(مولانا)
۹ساله

خداکنه مثه باباش نشه 

توهم ایشالله زودتر خوب میشی گلی

مطمئن باش همون جوری که براثریه اتفاق همه چی رو ازدست میدیم یه بار هم بر حسب اتفاق همه چی رو بدست میاریم امیدوارم امروز،به دست بیاری همه اون چیزایی رو که ناخواسته از دست دادی
اره، چقدرم جذابي، چه چشماي قشنگي❤️

۲۶ سالمه

اونی رو که صیغه کرده ۳۵

انشالله ولي چرا خودكشي، كاش دروغ گفته باشه، من خيلي استرسيم، الانم نگران اين خانم شدم

عزیزم خب حالا گیرم که ایشونم دروغ بگه 

باز هستن کسایی با همچین مشکلاتی کمم نیستن تعدادشون خیلی زیاده حتی خدایی نکرده از این مشکلات بدتر هم هستن،

شما که استرس داری نباید خودتونو در معرض مسائل استرس زا قرار بدی

امیدوارم مشکل استارتر حل بشه و مشکلات بقیه هم همینطور

آهای فلک که گردنت از هممون بلندتره به ما که خسته ایم بگو خونه ی باهار کدوم وره؟