2777
2789
عنوان

در چند قدمی مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 20931 بازدید | 536 پست
من دانشگاه تدریس میکنم هر لحظه برگردم برام راه برگشت هست رتبه علمی و مقالاتم بالاست  فقط نمی ...

عزیزم فقط کاری نکنی بعدا باعث پشیمونیت بشه ،سخته زندگی‌ رو که ساختی ببینی به جایی بند نیست

ولی لطفا شما که موقعیت خوب داری کاری نکن بعدا نشه جمعش کرد چون قانون خیلی جاها به ضرر خانماست 

آهای فلک که گردنت از هممون بلندتره به ما که خسته ایم بگو خونه ی باهار کدوم وره؟

دختره هم ۳۵ سالشه مثل شوهرم

البته واسه اون زن ۹ سال کوچیکتر مریض بدرد نمیخوره

زن باشعور ی مثل اون بدردش میخوره

شکر حق را کان دعا مردود شد.....من ضرر پنداشتم آن سود شد.....بس دعاها کان زیان است و هلاک...وز کرم می نشنود یزدان پاک(مولانا)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم فقط کاری نکنی بعدا باعث پشیمونیت بشه ،سخته زندگی‌ رو که ساختی ببینی به جایی بند نیست ولی لطفا ...

صیغه نامش دیدم

گفت خونه رو تخلیه کن برو

شکر حق را کان دعا مردود شد.....من ضرر پنداشتم آن سود شد.....بس دعاها کان زیان است و هلاک...وز کرم می نشنود یزدان پاک(مولانا)
نمیده بچه هارو.تو دادگاه بخاطر بیماریم من صلاحیت نگهداری ندارم مهریه هم گفته اگه طلاق بخوای باید بب ...

الهی بگردم بچه تو شکمت چی

مطمئن باش همون جوری که براثریه اتفاق همه چی رو ازدست میدیم یه بار هم بر حسب اتفاق همه چی رو بدست میاریم امیدوارم امروز،به دست بیاری همه اون چیزایی رو که ناخواسته از دست دادی
الهی بگردم بچه تو شکمت چی

میگه خواستی سقط کن

میگه من دنیا بیاد نمیخوام اونو.خودت بزرگش میکنی

خجالت بکش برو دکتر بچت بهت نیاز داره!

از دکتر برگشتم

شوهرم خودشو لو داد

صیغه نامشو نشونم داد

حال‌ام گفت سریع خودرو تخلیه کن زنم جهاز میاره

بچه هارم ازم میگیره

میگه بچه تو شکمم به من مربوط نیست

میگه خواستی سقط کن میگه من دنیا بیاد نمیخوام اونو.خودت بزرگش میکنی

چن هفتت الان

مطمئن باش همون جوری که براثریه اتفاق همه چی رو ازدست میدیم یه بار هم بر حسب اتفاق همه چی رو بدست میاریم امیدوارم امروز،به دست بیاری همه اون چیزایی رو که ناخواسته از دست دادی
صیغه نامش دیدم گفت خونه رو تخلیه کن برو

عزیزم قانون چی میگه؟

الان لازمه ی وکیل خوب‌ داشته باشین 

احتیاجه که قانون پشتتون باشه پس با احتیاط برید جلو

خواهر دوستم هم همینطوری شد

عزیزم قانون چی میگه؟ الان لازمه ی وکیل خوب‌ داشته باشین  احتیاجه که قانون پشتتون باشه پس با ا ...

من ترجیح میدم جدا بشم به هرقیمتی.

خیانت و دورویی اون برام قابل بخشش نیست

از دکتر برگشتم شوهرم خودشو لو داد صیغه نامشو نشونم داد حال‌ام گفت سریع خودرو تخلیه کن زنم جهاز می ...

طلاق بگیر مهریه تو بگیر و یه ذره تو دادگاه اشک بریز بعضی جاها دیدم بچه خودش انتخاب میکنه با کی باشه و برو خونه یکی از اشناهات بمون و یه کاری کن شوهرت حسابی کتک بزنه و برو ازش شکایت کن میفته زندان

طلاق بگیر مهریه تو بگیر و یه ذره تو دادگاه اشک بریز بعضی جاها دیدم بچه خودش انتخاب میکنه با کی باشه ...

دیشب حسابی کتک خوردم

بخاطر همین خودکشی کردم

چون وقتی به زن حامله دست بلند میکنه

مامورهم تو بیمارستان واسه کبودی هام اومده بود.

من ترجیح میدم جدا بشم به هرقیمتی. خیانت و دورویی اون برام قابل بخشش نیست

تمام حق و حقوقتونو ازش بگیرین

و حتما ی وکیل خوبِ کاربلد داشته باشین لطفاا

همین الان باید برید سراغ ی وکیل خوب

به نزدیکتریناتون هم حرفای وکیل رو نزنید اصلا تا قدم بعدیتون مشخص نباشه

تمام حق و حقوقتونو ازش بگیرین و حتما ی وکیل خوبِ کاربلد داشته باشین لطفاا همین الان باید برید سراغ ...

ما این راه هارو زیاد رفتیم.تا مرد طلاق نده هیچ فایده ای نداره

میگه به شرطی طلاق میدم مهربون ببخشی