2777
2789
عنوان

در چند قدمی مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 20933 بازدید | 536 پست

منتظرم خلاصه پرونده رو بگیرم و برم

دوستان من چجوری رفتار کنم

رفتم خونه برم پیش مادرشوهرم؟

زنگ بزنم دایی هام از باغ ملک بیان؟(من لرم)

شکر حق را کان دعا مردود شد.....من ضرر پنداشتم آن سود شد.....بس دعاها کان زیان است و هلاک...وز کرم می نشنود یزدان پاک(مولانا)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین خواهش میکنم حرفامو گوش کن. خودتو قوی کن. به شغلت برگرد . سعی کن به خاطر خنده و خوشحالی بچهات ...

من دانشگاه تدریس میکنم

هر لحظه برگردم برام راه برگشت هست

رتبه علمی و مقالاتم بالاست 

فقط نمیدونم الان چجوری برخورد کنم

هنوزم سرگیجه دارم تعادل ندارم بلند بشم زیاد

پاهامو آمپول  گاباپنتین زدن میتونم لنگان راه برم.عصبی گرفته بود

شکر حق را کان دعا مردود شد.....من ضرر پنداشتم آن سود شد.....بس دعاها کان زیان است و هلاک...وز کرم می نشنود یزدان پاک(مولانا)

غلط کردن مگه رمانه

بخدا اوج عصبانیت من بالا بیاد دیگه هرکی جلوم باشه رو صاف میکنم

شده خونه رو آتیش بزنم یه سلیطه بازی دربیارم همه چیو زهرش کنم دیگه

من دانشگاه تدریس میکنم هر لحظه برگردم برام راه برگشت هست رتبه علمی و مقالاتم بالاست  فقط نمی ...

تورو خدا درمانتو شروع کن... توروخدا خودتو قوی کن.. کاری کن باز روپای خودت وایسی... شوهرتو بنداز دور ک نتونست کمکت کنه خوب بشی منتظر فرصت بود جاه طلب فرصت طلب....

کاری کن حسرت نداشتنت رو بخوره

توروخدا خوب شو 

عزیزمممم تورو خدا قوی شوووووو

هر زمانی فالی گرفتم غم مخور آمد ولی، این امید واهی حافظ مرا بیچاره کرد!
تورو خدا درمانتو شروع کن... توروخدا خودتو قوی کن.. کاری کن باز روپای خودت وایسی... شوهرتو بنداز دور ...

پد شوهرم داره میاد دنبالم

با رضایتی که شوهرم داد و تسویه الان مرخص هستم

منتظر پدرشوهرم

نقشه هایی دارم تو ذهنم

نگران نباش

عقلم تاجایی برسه میدونم چکار کنم.

حتما امشب خبرشو میدم که چه کردیم

منم لایک کنید هرچی شد

مطمئن باش همون جوری که براثریه اتفاق همه چی رو ازدست میدیم یه بار هم بر حسب اتفاق همه چی رو بدست میاریم امیدوارم امروز،به دست بیاری همه اون چیزایی رو که ناخواسته از دست دادی
پد شوهرم داره میاد دنبالم با رضایتی که شوهرم داد و تسویه الان مرخص هستم منتظر پدرشوهرم نقشه هایی ...

توروخدا کاری نکن که بهت بگن مریضی و به زور ببرنت بستری شی... سعی کن بی تفاوت بشی میدونم نمیشه ولی برای اینکه از خودت و بچه هات محافظت کنی مجبوری تو به اون احتیاجی نداری دست شوهرت پیش تو رو شد ... فکر کن شوهرت نیست ...تو ایی و بچه هات.. بگیرشون زیر بال و پرت... به شوهرتم بگو گشمو برو منم اینجوری نمیمونم روز منم میرسه ...

هر زمانی فالی گرفتم غم مخور آمد ولی، این امید واهی حافظ مرا بیچاره کرد!
توروخدا کاری نکن که بهت بگن مریضی و به زور ببرنت بستری شی... سعی کن بی تفاوت بشی میدونم نمیشه ولی بر ...

سلام

رسیدم خونه

شوهرم خونه بود.هیچی نگفتم.فقط اومد برگه ازدواج موقتشونو نشون داد

سرمو برگردوندم 

اونم بلند شد رفت.قبل رفتن گفت خونه رو تخلیه میکنی بچه هارم شیدا گفته برام نکهمیداره

ساعت ۴ و ده دقیقه رسیدم

چهار و نیم که حرفاش تموم شد رفت.

منم الان پنج دقیقه ای شده تو رختخوابم 

بچه هارم برد.گفت یه هفته فرصت تخلیه داری

گفتم من باردارم...گفت بجهنم بندازش

الان میخوای چیکار کنی بچه هارو

شیدا کیه

مطمئن باش همون جوری که براثریه اتفاق همه چی رو ازدست میدیم یه بار هم بر حسب اتفاق همه چی رو بدست میاریم امیدوارم امروز،به دست بیاری همه اون چیزایی رو که ناخواسته از دست دادی
الان میخوای چیکار کنی بچه هارو شیدا کیه

شیدا خواهر شوهره خواهرشوهرمه

همونی که صیغه یکسال پیش تاحالا

گفته بچه هارم میبرم فقط خونه رو تخلیه کن

شیدا خواهر شوهره خواهرشوهرمه همونی که صیغه یکسال پیش تاحالا گفته بچه هارم میبرم فقط خونه رو تخلیه ...

میخوای بچه هاتو بدی بهش بگو مهریه مو میبخشم بچه هارو بده 

میخوای بچه هاتو بدی بهش بگو مهریه مو میبخشم بچه هارو بده 

نمیده بچه هارو.تو دادگاه بخاطر بیماریم من صلاحیت نگهداری ندارم

مهریه هم گفته اگه طلاق بخوای باید ببخشی