2777
2789
عنوان

در چند قدمی مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 20933 بازدید | 536 پست

ببین شوهرم خندید و گفت احمق اون یکساله موقت زن منه.توعه احمق نمیدونی

رفت

اصلا نذاشت من بکم قبول میکنم یا نه

کاش دیشب مرده بودم

کاش دخترم زنگ نمیزد

باورم نمیشه

فکر نمیکردم انقد عوضی باشه

خواهرشوهر عوضی انشالله سرت بیاد

خواهر شوهرتو نشوند تو زندگی من

عوضی هرزه 

شکر حق را کان دعا مردود شد.....من ضرر پنداشتم آن سود شد.....بس دعاها کان زیان است و هلاک...وز کرم می نشنود یزدان پاک(مولانا)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین شوهرم خندید و گفت احمق اون یکساله موقت زن منه.توعه احمق نمیدونی رفت اصلا نذاشت من بکم قبول می ...

پس همونه که شوهرت اذیتت می‌کنه فقط زودتر جداشو هیچ مهریتم نبخش 

قابل توجه کاربری دست سه نفره❤️🤍🖤
پس همونه که شوهرت اذیتت می‌کنه فقط زودتر جداشو هیچ مهریتم نبخش 

مردن هم برای من کمه الان

دستام میلرزه

پس چرا من وقتی درخواست طلاق دادم اون کاری کرد من باردار بشم

من این بچه رو چکار میکنم؟

شکر حق را کان دعا مردود شد.....من ضرر پنداشتم آن سود شد.....بس دعاها کان زیان است و هلاک...وز کرم می نشنود یزدان پاک(مولانا)
مردن هم برای من کمه الان دستام میلرزه پس چرا من وقتی درخواست طلاق دادم اون کاری کرد من باردار بشم ...

مگه نگفتی مادرشوهرت زن خوبیه. خواب بهش زنگ بزن بگو پسرت اینجوری میگه. ازش بخواه کمکت کنه

مردن هم برای من کمه الان دستام میلرزه پس چرا من وقتی درخواست طلاق دادم اون کاری کرد من باردار بشم ...

اگرم واقعیت داشته باشه حرفش فدای سرت. خوب شو و برای خودت یه زندگی خیلی خوب بساز که همه حسرت بخورن. الان دیگه به جرگه بچه هات قضیه رو کم کنی اونا هم هست. لطفا زودتر خوب شو و حسابشون برس

شاید شوخی کرده. اگر واقعیت داشت که الان بهت نمیگفت

خواهرشوهر خواهرشوهزم دوساله مطلقه است.همسن شوهرمه 

زنه از من ۹ سال بزرگتره

ازون حرفایی که خواهرشوهرم تو سر شوهرم و بچم کرده بعید میدونم شوخی باشه

شوهرم رضایت شخصی رو داد و اون حرفو زد و برگشت

شاید بذارن برگردم خونه

اگر برگردم میدونم چیکار کنم

مگه نگفتی مادرشوهرت زن خوبیه. خواب بهش زنگ بزن بگو پسرت اینجوری میگه. ازش بخواه کمکت کنه

مادرشوهرم زن تقریبا نرمالی.اما زورش به دخترش نمیرسه

خواهرشوهر خواهرشوهزم دوساله مطلقه است.همسن شوهرمه  زنه از من ۹ سال بزرگتره ازون حرفایی که خوا ...

آفرین قوی باش . باید مریضی رو شکست بدی و زندگی و بچهات رو نجات بدی. هیچکی به جر خودت نمیتونه این کارارو بکنه . با توکل بر خدا شروع کن

به شوهر خواهر شوهرت بگو زن احمق از زندگی من بکش بیرون

باید به خواهر هرزشم بگه 

باید به خواهر هرزشم بگه 

ببین خواهش میکنم حرفامو گوش کن.

خودتو قوی کن.

به شغلت برگرد .

سعی کن به خاطر خنده و خوشحالی بچهات دیگه به اون حالت نری و به اعصابت مسلط باشی. برو زیر نظر همون دکتر که خوب بود.

بعدم حساب خواهر شوهرت برس‌ احمق.