2777
2789
عنوان

در چند قدمی مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 20933 بازدید | 536 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم میگه خواهرش گفته اگر با خواهرشوهرش ازدواج کنه اولا منو نمی‌بره بخش اعصاب

دوم اینکه درخواست طلاقم رو قبول میکنه

اما به شرط اینکه مهریه نگیرم

یعنی واقعا راست میگه یا شوخی میکنه؟

شکر حق را کان دعا مردود شد.....من ضرر پنداشتم آن سود شد.....بس دعاها کان زیان است و هلاک...وز کرم می نشنود یزدان پاک(مولانا)
شوهرم میگه خواهرش گفته اگر با خواهرشوهرش ازدواج کنه اولا منو نمی‌بره بخش اعصاب دوم اینکه درخواست طل ...

صددرصد مطمئن باش راست میگه این از همون اولم میخاسته انگ دیوونگی به تو بزنه که بتونه راحت زن بگیره

قابل توجه کاربری دست سه نفره❤️🤍🖤
حتما شوخی میکنه. 

پس قبول کنم؟شوخی کنه که دیگه حداقل نمی‌بریم بیمارستان اعصاب

شکر حق را کان دعا مردود شد.....من ضرر پنداشتم آن سود شد.....بس دعاها کان زیان است و هلاک...وز کرم می نشنود یزدان پاک(مولانا)
واقعا چرا جدا نمیشی؟

چون طلاق نمی‌داد

الان میگه اگه بااون که خواهرم گفته ازدواج کنم طلاقم رو میده و مهریه رو باید ببخشم

پس قبول کنم؟شوخی کنه که دیگه حداقل نمی‌بریم بیمارستان اعصاب

نه ریسک نکن. 

بزار خوب بشی. برو بزار خوب بشی . از اونجا نترس. اونجا برای درمان هست. برو و از الان با توکل بر خدا تصمیم بگیر هر کار لازمه انجام بدی تا خوب بشی. اگر خودت همکاری کنی و زودتر خوب بشی زودتر مرخصی میکنن

شوهرم میگه خواهرش گفته اگر با خواهرشوهرش ازدواج کنه اولا منو نمی‌بره بخش اعصاب دوم اینکه درخواست طل ...

بیخود کرده بگو حال که اسم دیوانه گذاشتی رو من می خوای زن بگیری هم تو رو هم خواهرت و هم خواهر شوهرشو می کشم روانیم که هستم کاری به کارم ندارن . تو بترسونش 

براشادی روح امواتم صلوات    
قبول کن و جدا شو 

الان بهش میگم هرکاری میکنی بکن ولی منو طلاق بده.میام خبرشو میدم بهتون