2777
2789
عنوان

در چند قدمی مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 20933 بازدید | 536 پست
الان برادرت کار خوبی کرد که تو داری راهشو ادامه میدی!؟ اگه زیر ۲۰هفته ای بچه رو سقط کن بنظرم،فقط دی ...

شوارم داره با رضایت شخصی اینجا درم میاره ببره اعصاب و روان بستری کنننهههه 

شکر حق را کان دعا مردود شد.....من ضرر پنداشتم آن سود شد.....بس دعاها کان زیان است و هلاک...وز کرم می نشنود یزدان پاک(مولانا)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شوارم داره با رضایت شخصی اینجا درم میاره ببره اعصاب و روان بستری کنننهههه 

کسی که بتونه با شما بیاد رو نمیشناسم. با یکی از خدمه بیمارستان که هستی یا همراه یکی از مریضا صحبت کن بگو پول میدم همراهم بیای منو ببری فلان دکتر. 

کسی که بتونه با شما بیاد رو نمیشناسم. با یکی از خدمه بیمارستان که هستی یا همراه یکی از مریضا صحبت کن ...

هماهنگی کرد با دکتر

از همینجا میبینم

یکماه بستری میکنن

بعدش اومدم باهاتون حرف میزنم

گوشیمو تحویل میدم قبل رفتن به داخل بخش روان

فعلا دوساعت طول میکشه

شکر حق را کان دعا مردود شد.....من ضرر پنداشتم آن سود شد.....بس دعاها کان زیان است و هلاک...وز کرم می نشنود یزدان پاک(مولانا)

همون پرستاره مردی بود که گفتم ی

بهم میگفت دروغ میگی انقد قرص خوردی.....

یواشکی می‌شنیدم به شوهرم گفته خوشت اومده دیوونه نگهمیداری؟

بندازش بخش روان از دستش یه نفس راحت بکش

همون پرستاره مردی بود که گفتم ی بهم میگفت دروغ میگی انقد قرص خوردی..... یواشکی می‌شنیدم به شوهرم گ ...

میگفتی تو بااین طرز فکر مریضت دیوونه ای اشغال بی وجدان ، چقد ادمای پستی پیدا میشن خدایا

همون پرستاره مردی بود که گفتم ی بهم میگفت دروغ میگی انقد قرص خوردی..... یواشکی می‌شنیدم به شوهرم گ ...

آدمای این مجازی شعور و معرفت و انسانیتشون از آدم های دنیای واقعی مت خیلی بیشتره

اون بیمارستان نه تلفن داره نه گوشی میتونیم ببریم

در و دیوار آهن و میله است.مثل زندان

من دق میکنم

اون بیمارستان نه تلفن داره نه گوشی میتونیم ببریم در و دیوار آهن و میله است.مثل زندان من دق میکنم

اسی اخه بگو من روند درمان قبلیم تاثیر گذارتره ، بگو اینجایی میخام برم مناسب من نیسسس هیچ تاثیری نداره

بابا ولشون کن اصلا برات مهم نباشه.

لطفا به خاطر بچهات همکاری کن باهاشون و سعی کن خوب بشی.شوهرتم دلش میخواد خوب بشی وگرنه پیگیری نمی‌کرد. فقط بنده خدا خسته شده از اینکه همش باید نگران باشه. اونم دلش میخواد بچه‌هاش پیش مادرشون باشن و شاد باشید با هم . اتفاقا شوهر خوبی داری حالا تو عصبانیت دوتا حرفم میزنه آدم. ماهم جای اون باشیم تو عصبانیت هرچیز ممکنه بگیم دیگه.ببین برای بچه‌هات هیچکی مادر نمیشه‌. از خدا بخواه از ته دل که کمکت کنه خوب بشی . خودتم اراده کن حتما خوب میشی. 

ما همه منتظریم به امید خدا برگردی با خبرای خوب. 

اسی اخه بگو من روند درمان قبلیم تاثیر گذارتره ، بگو اینجایی میخام برم مناسب من نیسسس هیچ تاثیری ندار ...

چآره ندارم

باید برم چون مجبورم کردن.

اون بیمارستان نه تلفن داره نه گوشی میتونیم ببریم در و دیوار آهن و میله است.مثل زندان من دق میکنم

نه وقتی ببینن زود خوب بشی میارنت بیرون به امید خدا. سعی کن زود خوب بشی. آرامش داشته باش. ازشون یه قرآن بخواه هر روز معنیشو بخون و به جای هر کسی فقط با خدا حرف بزن و دردو دل کن

بابا ولشون کن اصلا برات مهم نباشه. لطفا به خاطر بچهات همکاری کن باهاشون و سعی کن خوب بشی.شوهرتم دلش ...

ببین شوهرم یه شرط گذاشته اگر قبول کنم دیگه نمی‌بره بیمارستان اعصاب

اما خجالت میکشم حتی گفتنش