2777
2789

همیشه اوقات بیرون از خونه است سرکار خونه مامانش پیش دوستاش چند روزه ی ساعت هم ندیدمش کارش زیاد شده و بهم چتی خیانت کرده ظهری از بس ضربه ایی که از چت کردنش خورده بودم اعصابم خرد شد بهش زنگ زدم فقط اروم گفتم دلم پوسید تو خونه همش تنهام ی نفر میخوام با هم دردودل کنه داد زد سرت هووو میارم بشین باهاش حرف بزن چرا گفتی تو خونه حوصله ات سر رفته منم سرکار خسته ام 

خواهشا برین پیش مشاور...داره ازتون سرد میشه نذار این روند پیش بره

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو نه هوو نیار پاشو بیا طلاقم بده برم یه شوهره آدم پیدا کنم 

خدایا آشغالا رو نریز رو زمین...!🖤                               اگر سر به سر تن به کشتن دهیم از آن به که کشور به دشمن دهیم;) یه ترک :)   

اینکه سرکاره خب حق داره باید بره کار کنه تو این گرونی 

ولی با این بخش که خونه مادرش و پیش دوستاشه باید اصلاح بشه پیش دوستاش قطع بشه و خونه مادرش هم یا با شما بره یا کنترل شده بره 

بشین باهاش حرف بزن

بهش میگفتی اوف چ معطل بودی یچیزی ازدهنم درشه فوری بگی هوو بیارم  ازاین خیالا بسرت نزه ک خودت میدونی قشنگ میتونم زندگیتو خط خطی کنم 

بعدشم هرجا دلت میخواد برو اون میره تونمیری 

منتظری برات معجزه کنه ن نمیکنه عزیزم

خواهشا برین پیش مشاور...داره ازتون سرد میشه نذار این روند پیش بره

چرا ازم سرد بشه خیلی زود عصبی میشه پیش دوستاش هر شب قیلون میکشه با کسی چت داشته جلو خانواده اش باهام بد برخورد میکنه با کوچکترین حرف قهره من باید سرد بشم یا اون

ببینم خودتون عزت نفس دارین عزیزم؟انگاری فکر میکنی با این رفتاراش شما هم باید ازش معدرت خواهی هم بکنید .

از دست این مردایی ک وقتی میفهمن چقدر بهشون نیاز داریم بجای اینکه بیشتر محل بدن میدون رو خالی میکنن