taniineman مدیر استارتر عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 1379 عنوان رژیم لیمومی 338 بازدید | 14 پست کسی این رژیم رو گرفته؟راضی بوده؟ واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹 1400/11/11 | 00:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
taniineman مدیر استارتر عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 1379 خواهر من که راضیه. دقیقا هم طبق دستور پیش میره سخته؟؟؟ واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹
فوزیه عضویت: 1394/10/15 تعداد پست: 10181 سخته؟؟؟ شباش میگه سخته برام ولی ناهار سیزده قاشق برنجهمن بهاره غفاری گرفتم میگفت 4 قاشق برنج! یا رفیق
hasti6612 عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 2281 من خیلی آهسته وزن کم میکردم بیخیالش شدم. اصلا دکتر ندارن الکیه فروش لباس بچه گانه و زنانه با قیمت عالی. https://pooshak-dogholooha.ir ممنون میشم از سایتم حمایت کنین ♥️♥️♥️
taniineman مدیر استارتر عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 1379 شباش میگه سخته برام ولی ناهار سیزده قاشق برنجه من بهاره غفاری گرفتم میگفت 4 قاشق برنج! ۴تا که کمه واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40666 خودم ۱هفتس شروع کردم ولی جاریم ۳دوره گرفته راضی بوده راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
هویچ_دوس_داری؟ عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 4973 شباش میگه سخته برام ولی ناهار سیزده قاشق برنجه من بهاره غفاری گرفتم میگفت 4 قاشق برنج! خودت انتخاب میکنی که چی بخوری یا خودش مینویسه نم چی بزارم
به_نام_خالق_زیباییها عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 4586 من کالری شماری گرفتم تنهایی 😍 خخخ می دونستی نظر افراد مختلف با هم فرق میکنه و این اصلا بد نیست؟ ❤ اهدافم یک: ز... دو: ن......... سه: کاهش وزن تا ۵۷ ❤️
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40666 ازهمچی بهترورزشه این رژیم سالم خوری ودکنارش ورزش داره راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
گلناززززززززز عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 286 منم گرفتم دقیق بایدطبق برنامه پیش بری ونیم ساعت پیاده روی داشته باشی.فرق نداره توخونه یابیرون.من ۳یا۴کیلومونده بودبه وزنم برسم خسته شدم.ولی بعداینکه به وزن ایده ال برسی تثبیت بگیری عالیه.ولی درکل رژیم ولاغری پشتکارخوب میخواد وتمام... مَن بَنده ی آنَم که خَموشی دانَد....
فوزیه عضویت: 1394/10/15 تعداد پست: 10181 خودت انتخاب میکنی که چی بخوری یا خودش مینویسه طبق سلیقه ی غذاییت یا رفیق
taniineman مدیر استارتر عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 1379 منم گرفتم دقیق بایدطبق برنامه پیش بری ونیم ساعت پیاده روی داشته باشی.فرق نداره توخونه یابیرون.من ۳یا ... موافقم نگه داشتن وزن از کم کردنش مهم تره واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹