2777
2789
عنوان

دکترم مرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1132 بازدید | 61 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علایم هموروییدچی؟؟ دخترمنم یبوست شدیدداره میگه موقع دفع تیغ تیغی میشه انگارمنظورشونمیفهمم شمام اینج ...

حتما داخل غذاش روغن زیتون بریز،غذاهای فست فودی خیلی کم استفاده کنه.لبنیات کم چرب بهش بده.سیب با پوست خیلی خوبه.سبزیجات و میوه حتما بخوره.

نمیدونم دکتر چیزی نگفت فقد گفت مزمن یعنی دیگه پماد اینا جواب نمیده فقد عمل 

ببین گرید ۱ و۲ وگاهی حتی گرید ۳ با رژیم غذایی قابل درمانه فقط گرید ۴ حتما عمل میخواد من گرید ۳ بود منتها چون انتهای روده بزرگم کیست هم در اومده بود و یه ابسه پری انال هم پیدا کرده بودم اورژانسی بردنم اتاق عمل دیگه همونجا هموروییدم هم عمل کرده بودن ۶ ماه طول کشید تا  زخمش خوب سد اما بعدش دیگه رعایت کردم و الانم مشکلی ندارم .مال من علتش یبوست بارداری بود

نه ولا عمل نکردم اون گوشت اضافه هستش ولی زیاددردناک نیست اما بعضی موقعا که معذرت میخام یبوست میگیرم ...

منم همینطورم انقد جیغ میزنم 

الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من
ببین گرید ۱ و۲ وگاهی حتی گرید ۳ با رژیم غذایی قابل درمانه فقط گرید ۴ حتما عمل میخواد من گرید ۳ بود م ...

لعنت به یبوست بارداری خواهر من دیگه خون میومد ازش گریه میکردم از درد دیگه میترسم بارداربشم سال های اینده  

من آبسه مقعد داشتم و اورژانسی عمل شدم. تو بیمارستان خصوصی که بیمه تکمیلی همه پولش رو داد. عمل هم با لیزر نبود. از دکتر پرسیدم گفت اصلا لیزر چیز بیخودیه و درمان قطعی نمیشه و جراحی بهتره. اصلا لیزر فقط واسه ایجاد برش هست نه چیز دیگه. فرقی نداره با لیزر برش بزنن یا چاقو. 

ببین گرید ۱ و۲ وگاهی حتی گرید ۳ با رژیم غذایی قابل درمانه فقط گرید ۴ حتما عمل میخواد من گرید ۳ بود م ...

نپرسیدم از دکتر بعد عملتون درد داشت روزای اول ؟؟اخه من کنکوریم ب اجبار مادرم میخوام عمل کنم میترسم از درسام عقب بیوفتم 

لعنت به یبوست بارداری خواهر من دیگه خون میومد ازش گریه میکردم از درد دیگه میترسم بارداربشم سال های ا ...

نه هواستون باشه تو بارداری رب الو در کنار غذاهاتون استفاده کنید من اون موقع نمیدونستم بعدها دکترم که عملم کرد بهم گفت

من آبسه مقعد داشتم و اورژانسی عمل شدم. تو بیمارستان خصوصی که بیمه تکمیلی همه پولش رو داد. عمل هم با ...

اخه میگن اونایی ک لیزر میکنن زود پامیشن زیاد درد نمیکشن