2777
2789
عنوان

دکترم مرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1132 بازدید | 61 پست
تورو خدا عمل کردین بیاید نتیجش رو‌ بگید منم تگ کنید. منم همین چند وقت باید عمل کنم

چشم حتما راستی حتما برو دکتر 

برام شیاف نوشت استفاده کنم بهش گفتم درد دارم موقع دفع اینا خیلی دارو برام نوشت توهم برو دکتر

الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عملش کوتاهه منو بی حس هم کردن کلا کیست وابسه و همورویید هر سه تاش فکر کنم ۲۰ دقیقه هم نشد

اها

چندساله عمل کردین روزای اول فقد درد داشتین یانه 

اخه میگن اونایی ک لیزر میکنن زود پامیشن زیاد درد نمیکشن 

منم تو تبلیغات دکترها تو سایت اینو دیدم ولی حقیقتش تجربه اش رو ندارم و کسی از نزدیک نمیشناسم. دکتر خودم این حرف رو زد. شاید برای عمل من اینجوری بهتر بوده. هرچند برای من اورژانسی بود و دیگه حق انتخاب نداشتم 

اها چندساله عمل کردین روزای اول فقد درد داشتین یانه 

۴ سالی میشه .روزای اول دردم زیاد بود طوریکه مسکنهای خیلی قوی بهم میدادن.بعدا فقط موقع اجابت مزاج و تا چند دقیقه بعدش.مثلا اوایل شاید نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه زمان میبرد بعد دستشویی تا دردم آروم میشد(درد وحشتناک) اون اوایل خون ریزی هم داشتم و باید از نوار بهداشتی استفاده میکردم نشستن هم خیلی سختم بود.البته بگما من آستانه تحمل دردم بالاست

آبسه مقعد دردش خیلی خیلی زیاده و من بعد عمل از درد خلاص شدم و درد عمل در مقایسه با قبلش خیلی کمتر بود. فرداش مرخص شدم و زود راه افتادم. برای همیشه هم درمان شدم. چون شنیدم برای بعضیا باز برمیگرده. یجا شنیدم اونایی که لیزر میکنن باز برمیگرده و کاملا اوکی نمیشه. برا من جراحی بود. حالا باز بیشتر تحقیق کن واسه عمل خودت

۴ سالی میشه .روزای اول دردم زیاد بود طوریکه مسکنهای خیلی قوی بهم میدادن.بعدا فقط موقع اجابت مزاج و ت ...

الان چی خوب خوب شدین اذیت نیستین برنگشت ؟؟

من از دردش میترسم 😔

آبسه مقعد دردش خیلی خیلی زیاده و من بعد عمل از درد خلاص شدم و درد عمل در مقایسه با قبلش خیلی کمتر بو ...

خیلی دکتر خوبیه معروفه توشهرمون میگن کارش خوبه اینا ولی درکنارش باید رعایت کنم ک باز نیاد 

خیلی دکتر خوبیه معروفه توشهرمون میگن کارش خوبه اینا ولی درکنارش باید رعایت کنم ک باز نیاد 

ان شاالله با موفقیت عملت انجام میشه. و بعدش راحت میشی. شهامتت و اینکه به فکر سلامتیت هستی قابل تحسین هست

ان شاالله با موفقیت عملت انجام میشه. و بعدش راحت میشی. شهامتت و اینکه به فکر سلامتیت هستی قابل تحسین ...

ممنونم مرسی لطف کردین ب پیامم جواب دادین 

منم چند سال پیش سینوس عمل کردم دکترم مرد بود. حالا کاش فقط دکترت ببینتت، بیمارستانهای دولتی هفت هشت ...

میشه بگین مشکل سینوستون چی بود و پیش کی عمل کردین؟منم سینوسام کیست داره و باید عمل شم