2777
2789
عنوان

دکترم مرده

1127 بازدید | 61 پست

بچها شنبه ساعت ۸ صبح  دکتر نوبت زد برام باید عمل شم همورویید دارم همون شقاق ،، میگن خیلی دردناکه عملش  کسی تجربه داشته ؟عملم لیزری نیست بخاطر هزینه کمتر باید جراحی شم توبیمارستان اگ لیزر میکردم ۲۰ دقیقه عملش بود هیچ دردی هم نداره😢ازاسترس دارم میمیرم 

الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم چند سال پیش سینوس عمل کردم دکترم مرد بود. حالا کاش فقط دکترت ببینتت، بیمارستانهای دولتی هفت هشت تا انترن مرد هم میان میبیننت😂

پسر کوچولوی قشنگم❤️ چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی🧿😍😘😋
منم دارم متاسفانه  🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ ولی هنوز نرفتم عمل کنم  شما خیلی سختی می‌کشی د ...

آره تقریبا دوساله این درد و تحمل کردم دیگ نتونستم دکترمگفت اگ دور میومدی خطر ناک تر میشد

عمل راه آخره .منم چند ماه پیش عود کرد بقدری بد که میگفتم فقط باید عمل کنم‌.امتحانی با یه دکتر سنتی خوب ویزیت شدم سه تا دارو داد خداوکیلی خوب شدم.کانال دکتر الهام اختری رو ببین نوشته چجوری ازش نوبت بگیری

بابا این دوساله اینطورم خوب نشدم 

ببین اگه یبوستت درمان نشه بازم شقاقت برمیگرده ها

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
اصلا عمل نکن.کنسلش کن.اینا فقط,به فکر جیب خودشونن.بخدا خودتو بدبخت میکنی.زخم با زخم خوب نمیکنن

خیلی درد میکشم خیلی موقع دفع 🥲🥲🤕🤕دیگه مردم زنده شدم 

وایی نگووو🤣🤣🤣

بخدا واسه من اینطوری بود. دیگه در حدی بود که از خجالت پتو رو میکشیدم روی سرم و خودمو به خواب میزدم. شلوارمو میکشیدن پایین و نمونه‌ی جراحی سینوس رو به انترن‌ها توضیح میدادن🤣

پسر کوچولوی قشنگم❤️ چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی🧿😍😘😋