🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........
تو قیمت بازار. که هیچناراحتی من به هیچ جا حساب نمیشهحتی شاید برای خیلیا قابل ددک هم نباشهولی ناخاسته ...
باریکلا کنترل نکن .منم یه زمانی واسه چیزای که درست شدنش دست من نبود غصه خوردم . بماند موهام ریخت اما دچار سندروم روده تحریک پذیر شدم الان با کوچیکترین استرس
یا حرص گلاب بروت باید بخواب تو دستشویی
اگه شدید باشه که دو روز میرم زیر سرم
دیگه خوددانی
نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........