2777
2789
عنوان

😍شغلت چیه😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1447 بازدید | 136 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

درحال حاضر..پرستار.معلم .اشپز.نظافت چی ....😎نهایتا یه خانه دار بدون حقوق 

یه غرور یخی یه ستاره سرد💗یه شب از همه چی بخدا گله کرد💝یه دفعه به خودش همه چی رو سپرد💓دیگه گریه نکرد فقط حوصله کرد...💞

دانش آموز 🙂 به امید روزی که کالبد شکاف بشم و داخل پزشکی قانونی کار کنم یا شایدم به امید روزی که قاضی بشم 

هعی خدا یعنی اون روز میاد

💜I'm an Army کاربری دست چند نفرههههه فازکی نیستم به مولا 
آینده  پلیس  کارخونه دار ایدل برنامه نویس مخالفت نکنینا

من مردونس ولی دوس دارم 😂😂😂😂

عکس پروفت فقط 😁😂😁

امروز میخواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است تزویر سکه ای است دورو . که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است عوام خدایش را بیند و اهل معرفت ابلیسش و چه خون دل ها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خان و به ظاهر متدین. 💛 یاعلی 💛. بزرگی را گفتند : راز همیشه شاد بودنت چیست ؟ دل بر آنچه نمیماند نمیبندم  . فردا یک راز است نگرانش نیستم .  .دیروز یک خاطره بود حسرتش را نمیخورم . و امروز یک هدیه است قدرش را میدانم . ،از فشار زندگی نمیترسم چون میدانم که ..... ،  فشار توده زغال سنگ را به الماس تبدیل میکند  . میدانم خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست . ما اولین بار است که بندگی میکنیم ولی او قرنهاست که خدایی میکند . پس به او اعتماد دارم .برای داشتن اینچنین خدایی همیشه شادم .