2789
عنوان

😍شغلت چیه😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1434 بازدید | 136 پست
تجربی رفتین؟؟؟؟🤩🤩🤩 رشته اش سخت نبود ؟؟؟ پشت کنکور نموندین ؟

تجربی نیستم...بهیاری هستم سهمیه دارم قطعا قبول میشم 😂🤣🤣🤣 انشاالله

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دانش آموز 🙂 به امید روزی که کالبد شکاف بشم و داخل پزشکی قانونی کار کنم یا شایدم به امید روزی که قاض ...

بله که میاد ☺☺☺

امروز میخواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است تزویر سکه ای است دورو . که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است عوام خدایش را بیند و اهل معرفت ابلیسش و چه خون دل ها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خان و به ظاهر متدین. 💛 یاعلی 💛. بزرگی را گفتند : راز همیشه شاد بودنت چیست ؟ دل بر آنچه نمیماند نمیبندم  . فردا یک راز است نگرانش نیستم .  .دیروز یک خاطره بود حسرتش را نمیخورم . و امروز یک هدیه است قدرش را میدانم . ،از فشار زندگی نمیترسم چون میدانم که ..... ،  فشار توده زغال سنگ را به الماس تبدیل میکند  . میدانم خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست . ما اولین بار است که بندگی میکنیم ولی او قرنهاست که خدایی میکند . پس به او اعتماد دارم .برای داشتن اینچنین خدایی همیشه شادم .
نه اصلا، همین اسون نبودنش قشنگش میکنه، هیچ کار اسونی درامد خوب نداره😁

منم علاقه دارم

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
دانش آموز 🙂 به امید روزی که کالبد شکاف بشم و داخل پزشکی قانونی کار کنم یا شایدم به امید روزی که قاض ...

منم عاشق قاضی و وکیلم دارم براش می‌جنگم البته عاشق پلیس هم هستم