2789
عنوان

😍شغلت چیه😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1434 بازدید | 136 پست
من مردونس ولی دوس دارم 😂😂😂😂 عکس پروفت فقط 😁😂😁

بلی بلی آرمی هستی

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میشه بگین چجور یاد گرفتین بدون دانشگاه رفتنم میشه یاد گرفت یانه

نمیدونم عزیزم من رشته دانشگاهم بود ممکنه بشه، برای اینکه یه برنامه نویس موفق بشی باید ریاضیات قوی داشته باشی و قدرت تحلیل بالا. 

دانشجوی مهندسی هوافضا💜

ت ی نهاد امنیتی ب عنوان مهندس و...مشغول ب کارم

میخام کنار هم پیر شیم بمیریم🔗🧡                           دوری هر کیو تحمل میکنم اما دوریه ت رو ن:/                  آخه دوریت واسه قلبم خود درده🥲                                اسمم یگانست نامزدم بهم میگه یکدانه😁🤍رزمی کار👊🏻🤎آی ام خانوم مهندس👩🏻‍🔧👩🏻‍💻دانشجو👩🏻‍🎓خانم آقای مهندس👨🏻‍🔧💙این کاربر قابلیت تبدیل دوست پسر ب شوهر را نیز دارد😁😂دارای پنج سال سابقه با عشقم😎🙈و الان هم نامزدیم😁💜ب قول تتلو:من تو شب دوتا ماه دارم...اونم دوتا چشمای توعه👀✨ تو چنان در دل و و جان رفته ک جان در بدنی پسرعمو جونم🤓💛می‌خوام با تو دوباره بچگی کنم🧿❤️🥺از عمیق ترین نقطه قلبم دوستت دارم🤤🧡 چ حس قشنگیه تا خودمو شناختم از همون بچگی حس عشق ب تو،تو وجودم ریشه زد🌍💚
والا اینا که من دیدم دو برابر قانون کار میگیرن 

وثلا آزمایشگاهی ک روزانه۲۰۰پذیرش داره تا آزمایشگاهی ک۴۰۰پذیرش داره حقوقت متفاوت هس.یسری دکتر ها هم جدا از این مسائل ب این دلیل ک خصوصیه حقوقی ک باید رو نمیدن و حق کشی میکنن

منم عاشق قاضی و وکیلم دارم براش می‌جنگم البته عاشق پلیس هم هستم 

موفق باشی عزیزم 

من مامور مخفی و اطلاعاتی هم دوست دارم اما کالبد شکافی رو بیشتر 

💜I'm an Army کاربری دست چند نفرههههه فازکی نیستم به مولا 

خواهش میکنم یه صلوات بفرستید لطفا برای حاجت روا شدنم 😘😘🌹🙏😭😭😭😭

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭